Preparate de carne Benedek, judetul Harghita

 

Societatea ARTERIMPEX S.R.L., care a fost infiintata in anul 1994, a avut ca domeniu de activitate alimentatia publica si comertul.

In anul 2003 societatea si-a schimbat activitatea de baza, odata cu achizitionarea abatorului din orasul Gheorgheni, judetul Harghita, in “sacrificarea animalelor, transarea si prelucrarea carnii”, renuntand la celelalte activitati, concentrandu-se exclusiv pe activitatea de baza. Firma isi desfasoara activitatea pe baza Autorizatiei sanitar veterinare nr.153/09.12.2003, a licentelor de fabricatie pentru fiecare ramura de activitate si este in curs de implementare a sistemului de management privind siguranta alimentelor.

 

Societatea are propria retea de distributie in judetele Harghita, Covasna, Neamt, Mures, Sibiu, Cluj si Bacau, avand mijloace de transport specializate pentru aceasta activitate. Relatia dintre societate si clienti se realizeaza prin intermediul agentilor comerciali, care tin legatura direct cu reprezentantii societatilor comerciale. Gama produselor este variata, cuprinzand sortimente din categoriile

·         produse proaspete,

·         salamuri si carnati semiafumati,

·         afumaturi,

·         specialitati fierte-afumate si crud-afumate,

·         tocaturi,

·         salamuri si carnati cruzi-afumati, semiuscati.

OFERTA >>