Horinca de Maramures Finest Quality

Horinca de Maramures este o bautura cu lunga traditie de productie si consum in zona de nord a tarii. Este o bautura distilata din fructe, cu o aroma deosebita si usor de identificat, foarte mult apreciata atat in tara cat si peste hotare.

 

Produsul

 

Horinca de Maramures este un produs 100% natural, obtinut dupa un procedeu traditional de fermentare, urmat de distilare in cazane de arama, la foc de lemne. Distilarea se face in doua trepte, nu numai pentru a obtine 50% tarie alcoolica, ci si pentru rafinarea si purificarea gustului final.

 

Horinca de Maramures Finest Quality mere este obtinuta prin distilarea merelor si invechita in butoaie de stejar. Pentru a face produsul cat mai atractiv si pentru a intari imaginea de traditional, s-au ales sticle zvelte, imbracate manual in panuse.

 

Horinca de Maramureş Finest Quality prune este produsa exclusiv din prune si invechita in butoaie de stejar. Sticlele in care se imbuteliaza Horinca Finest Quality prune sunt inalte, zvelte si imbracate intr-o impletitura dantelata de papura, care ii confera un aspect rustic si elegant in acelasi timp. Ambele variante poarta pe etichete emblema VALCO.

 

Consumatorul tinta

Barbati in varsta de peste 18 ani, din orice mediu, cu venituri medii si mari, orientati catre natural si traditional si care prefera bauturi foarte tari.

 

Puncte cheie de vanzare

  • Produs 100% natural;
  • Distilat prin metode traditionale;
  • Cel mai bun pret pentru calitatea oferita;
  • Ambalaje atragatoare.

 

Segment competitiv

Deoarece oferta de produse traditionale este destul de redusa, Horinca de Maramureş Finest Quality este dificil de pozitionat intr-un segment anume, intotdeauna va trebui sa stea in rafturi in spatiul special alocat bauturilor traditionale si nu va trebui niciodata alaturata produselor foarte ieftine, chiar dacă fac parte din categoria produselor traditionale.Logistica

  • Horincă de Maramureş Finest Quality mere, 50% alc./vol. 0,7 L x 6 sticle/carton
  • Horincă de Maramureş Finest Quality prune, 50% alc./vol. 0,7 L x 6 sticle/carton


S.C. Valco S.A. este unul dintre producatorii cei mai activi pe piata romaneasca a bauturilor alcoolice. Grupa de bauturi naturale contine o cota de piata de 70%, iar grupa whisky are o cota de piata de 9,2%.

  

Sursa: www.distileriilevalco.ro