Meso istrskega goveda – boškarina
„Meso istarskog goveda – boškarina/Meso istrskega goveda – boškarina”, DOP, Croatia si Slovenia, este o carne proaspătă de vita supusă unei maturări controlate timp de cel puțin 15 zile.
„Meso istarskog goveda – boškarina/Meso istrskega goveda – boškarina”, DOP, Croatia si Slovenia, este o carne proaspătă de vita supusă unei maturări controlate timp de cel puțin 15 zile.
Specialitatea traditionala garantata „Rögös túró”, din Ungaria, diferă semnificativ de alte brânzeturi proaspete.
„Queso de Acehúche” DOP, Spania, este o brânză fabricată exclusiv din lapte crud obținut de la capre din rasele Murciana Granadina, Florida, Malagueña, Retinta și Verata.
Busuioc, cardamon, chimion, cimbru, coriandru, cuisoare, foi de dafin, ghimbir, ienibahar, nucsoara, oregano, paprika, pipere cayenne, rozmarin, scortisoara, turmeric, usturoi.
Makaronia tis Smilas, IGP, Cipru, sunt paste făinoase uscate obținute prin amestecarea făinii de grâu dur cu puțină sare și apă și/sau prin amestecarea unui alt tip de făină cu griș, sare și apă.
Consumul de alimente ecologice/persoană a depășit 277 EUR în Danemarca, 274 EUR în Elveția și 194 EUR în Suedia.
Salade Niçoise își are originea în orașul francez Nisa.
IGP „Spreewälder Gurkensülze” este un produs tradițional din carne de porc din regiunea Spreewald, Germania.
Sistemul alimentar global se află pe pilonii a trei culturi: orez, grâu și porumb, care împreună reprezintă 50 la sută din caloriile consumate din lume.
Plasa de umbrire este tesuta din fire HDPE (polietilena de inalta densitate) care asigura un grad de umbrire de 40 % pana la 90%.
Potrivit analiștilor, agricultura ecologică românească rămâne bazată pe export.
De cele mai multe ori ne gandim la o viata fericita si daca se poate fara sfarsit.
Superfructele de aronia au capatat o atentie crescuta in ultimii ani datorita efectelor benefice asupra sistemului imunitar.
Sopa da Pedra de Almeirim” este o specialitate (STG) preparată din legume, în special fasole și cartofi, și din carne de porc (picioare, obraji, șuncă și cârnați).
Brânza lui Vodă, produsă de Căşăria Petruvio a lui Viorel Trifan a obţinut medalia de argint la concursul "International Cheese Awards 2016".
„Wrångebäcksost”, DOP Suedia, este denumirea unei brânze cu pasta semitare fabricată din lapte integral de vacă tratat termic ecologic.
Astăzi, majoritatea gospodinelor încearcă să cumpere tomate Betalux. Acest lucru se datorează faptului că dă roade deosebite și nu este deloc interesant pentru îngrijire.
„Amatriciana Tradizionale” STG, Italia, este un preparat alimentar obținut printr-o metodă de producție străveche din zona Amatrice și din ingrediente specifice (roșii, gușă de porc) care determină caracteristicile produsului.
© Copyright 2023 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev