Bunatati de la Conacul Goruni
Povestea Conacul Goruni s-a conturat de-a lungul anilor din dorinta de a oferi publicului larg produse 100% naturale, fara conservanti, coloranti si arome artificiale.
Povestea Conacul Goruni s-a conturat de-a lungul anilor din dorinta de a oferi publicului larg produse 100% naturale, fara conservanti, coloranti si arome artificiale.
Denumirea „Bratislavský rožok” este utilizată exclusiv pentru a desemna acest tip special de produs fin de panificație sau de patiserie.
Toate plantele care cresc în împrejurimile casei noastre prezintă un interes nutritiv pentru grădină.
O firmă din Iaşi a creat un centru alimentar care distribuie produse locale țărănești cu ingrediente naturale de la fermele mici din județul Iași și din județele vecine, sprijinind un sistem sănătos de consum.
Denumirea „Hollandse maatjesharing”/„Hollandse Nieuwe”/„Holländischer Matjes” este o denumire comună care desemnează produsul tradițional olandez pescuit în perioada 1 mai-31 august.
Un aspect excelent al grădinăritului de legume este că nu necesită o grămadă de substanțe chimice.
Gnocchi cu brânză și piper (Gnocchi cacio e pepe) sunt un mod de a servi pastele tradiționale din zona Romei.
Parisul este orasul unui Revelion inedit, într-o atmosferă unică de sărbătoare completată de spectacole de lumini și de artificii.
Tradiția de inspirație chineză de a pregăti cele 12 fructe pe fiecare masă, ca o modalitate profitabilă de a iniția petrecerea de Anul Nou, este acum o practică fixa in Filipine.
În Maramureș, de Crăciun satele răsună de colinde, iar în casele țăranilor se mai păstrează vii numeroase tradiții și obiceiuri specifice sărbătorilor de iarnă.
Bucătăria ardelenească este una plină de savoare, fiind o bucătărie în care mâncărurile s-au îmbogățit unele de la altele prin intermediul culturilor existente.
Pentru cei care iubesc gorgonzola, pastele cu gorgonzola sunt obligatorii, dupa ce ati degustat branza cu paine.
Crăciunul în satele din Dobrogea aducea cu el o multe tradiții și obiceiuri, dar și o atmosferă de tihnă și de împlinire sufletească, pe vremea bunicilor și a străbunicilor noștri.
Coșurile cadou gourmet oferite în perioada Sărbătorilor de iarnă au devenit tot mai populare în România, dar cele mai frumoase le gasiti la bacania de pa Strada Louis Pasteur, nr. 74, din Cluj Napoca.
Obiceiurile de Crăciun se respectă cu sfintenie în satele din Muntenia și Oltenia.
Pentru a 5-a oară, Bio Verlag, unul dintre cei mai importanți lideri de opinie din sectorul ecologic din Germania a oferit premiile „Bestes Bio 2023” pentru produsele care le plac în mod deosebit consumatorilor.
Dasano este o bacanie online, cu produse de calitate cu precadere romanesti bio si 100% naturale, din orasul Galati.
Toba de casă și Răciturile de casă (piftii) produse de „CARMANGERIA BUNICILOR” sunt atestate ca produse tradiționale.
© Copyright 2023 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev