Inovatii in dezvoltarea satelor inteligente
Folosirea celor mai noi tehnologii în dezvoltarea proiectelor tip Smart Village.
Folosirea celor mai noi tehnologii în dezvoltarea proiectelor tip Smart Village.
Acasa, daca lucrezi sau te odihnesti, este important ca totul să fie curat și organizat.
Un gazon cu trifoi pitic este ideal pentru o gradina rustica, in conditiile in care verile sunt calde si secetoase.
Spațiul de apărat este zona din jurul unei case sau alte structuri în care vegetația inflamabilă este modificată și întreținută pentru a încetini răspândirea incendiilor de vegetație.
Aerul acționează favorabil asupra organismului uman prin intensificarea metabolismului, întărirea sistemului nervos și îmbunătățirea activității aparatului cardiovascular.
Complexul rural de ingrijire a persoanelor in varsta ofera cele mai bune practici de ingrijire comunitara.
Privind în întreaga lume, comunitățile rurale ne spun povestea unei colaborări de o mie de ani între natură și societatea umană.
Indicațiile geografice stabilesc drepturi de proprietate intelectuală pentru anumite produse ale căror calități sunt legate strâns de arealul de producție.
Pentru oameni sănătoși, societăți sănătoase și o planetă sănătoasă, sistemele alimentare durabile sunt un element central al Pactului verde european.
Produsul „Pită de Pecica” IGP, este un produs de brutărie obținut din aluat dospit și copt în cuptoare specifice.
Promovarea unui sector agricol inteligent, rezilient și diversificat are scopul de a îmbunătăți securitatea alimentară.
Ecosatul este o comunitate tradițională sau intenționată avand scopul de a deveni mai durabila din punct de vedere social, cultural, economic și ecologic.
Produsul cu denumirea DOP „Suruç Narı” este rodia de dimensiune mare cu o coajă cu nuanțe roșii și roz pe fond galben.
Comisia Europeană ofera o viziune pe termen lung pentru zonele rurale, identificând dificultățile și evidențiind oportunitățile de care dispun aceste regiuni.
Catunele izolate montane sunt comunitati rurale dependente de padure, care încă se ghidează după vechile datini și transmit din tată în fiu știința lucrului în lemn.
Satisfacția vieții și fericirea se regasesc în zonele rurale unde dezvoltarea are loc din interior.
Sectorul agricol produce cantități semnificative de biomasa ce poate fi transformat in biogaz prin digestie anaerobă.
“Punctele Gastronomice Locale” sunt puncte de alimentație turistică de tip familial care oferă preparate alimentare specifice zonei geografice din care fac parte.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev