Centrul Locala Slow Food
Miscarea Slow Food are rolul de a educa, a informa, a populariza și sprijinii o schimbare virtuoasă în viața de zi cu zi.
Miscarea Slow Food are rolul de a educa, a informa, a populariza și sprijinii o schimbare virtuoasă în viața de zi cu zi.
Un model de centru rural balneo-climateric, pentru cele 46 de statiuni de interes local, este Fontana Spa & Balneo Borsec
Vanuatu este o mică națiune insulară din Pacific care ne uimeste cu frumusețea ei.
Pentru anul viitor exista o oferta de neuitat pentru a petrece doua zile intr-o satra tiganeasca.
În mod tradițional, vânzătorii ambulanți maltezi își câștigau existența călătorind dintr-un sat în altul, unde gospodinele așteptau cu răbdare să cumpere sau să comande orice aveau nevoie.
“Infrastructure Malta” a investit peste 15 milioane EUR în reconstrucția și modernizarea a 102 drumuri rurale în 2020.
Grupul de intrajutorare „Semințe cu Suflet“ este format din voluntari care strang si împart gratuit semințe si material saditor din soiurile romanesti de legume si fructe.
„Salinate de Turda” IGP, Romania, reprezintă un produs afumat și uscat, obținut prin procesul de sărare umedă cu saramura naturală numită popular „murătoare”.
Campania “Adopta un taran” ne invită în gospodarie “La Lăptăreasa din Tohan”, sambata 4 noiembrie.
Hihahut este o companie start-up a unor tineri din Olanda care au terminat o academie de design.
Agricultura socială (sau agricultura responsabilă) se referă la folosirea pe termen scurt sau lung a resurselor agricole, cum ar fi plantele și animalele, în promovarea și producerea de servicii sociale în mediul rural.
„Meso turopoljske svinje” DOP, Croatia, reprezintă carnea proaspătă obținute din rasa de porci Turopolje.
Claca este un obicei străvechi ce se mai practică, încă, în satele din Romania.
Salata proaspata, racoritoare, usoara, gustoasa si sanatoasa de dovlecei cruzi si rucola.
Economia circulară implică o schimbare radicală de perspectivă pentru a face față lipsei de resurse, impactului asupra mediului, crearea de valoare și ocuparea forței de muncă.
Parintele Efrem Bandarica de la Manastirea Dervent, bucatar desavarsit, a lansat cartile „Bucate Manstiresti din Cuhnia de la Dervent” si “Savoarea bucătăriei mânăstirești”.
Gospodaria agricola familiala ofera acele produse pe care tot mai multi romani doresc sa le cumpere.
SMARTA reprezintă una din cele mai interesante inițiative promovate de către Uniunea Europeană în ceea ce privește mobilitatea rurală.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev