Mancaruri fara sare
In mod sigur, atunci cand trebuie sa mananci fara sare, trebuie sa mananci acasa si sa eviti restaurantele.
In mod sigur, atunci cand trebuie sa mananci fara sare, trebuie sa mananci acasa si sa eviti restaurantele.
Ciorba banateana fasole si carnati.
O mica cultura de leustean se poate infiinta intr-un colt de gradina.
Carnea de vită din Galicia este considerata printre cele mai bune din lume.
Din 21 până in 30 octombrie 2022, timp de 10 zile Piața Unirii din Cluj Napoca va aduna meșteri, artizani și producători tradiționali din toate zonele țării .
În Toscana, Italia, exista o agropensiune specială si fermecătoare numita My Italy Selection.
Veganz Group AG, singurul furnizor multi-categorie de alimente vegane din Europa, și-a deschis a treia unitate de producție proprie în Spielberg, Austria.
Festivalul Național al Castanului, ajuns la a 23-a ediție anul acesta, va avea loc în perioada 14-16 octombrie 2022 la Cueno, Italia.
Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca a participat, în premieră, cu vinuri din producția proprie, la Central Park Wine Festival.
Dan Limbasan a reusit sa puna pe picioare o carmangerie ce a devenit una dintre cele mai apreciate si cautate din județul Sibiu.
Suplimentul Asea este un produs destinat regenerarii celulare, ce are capacitatea de a va schimba calitatea vietii.
Borsul de Radauti reprezinta o reteta pentru a carei preparare aveti nevoie de sfecla rosie.
Perla Ardealului este mai mult decat o simpla pensiune, caci ce poate promova mai bine turismul local decat un pranz copios luat in Ciucea, una dintre comunele cele mai cunoscute ale Clujului.
Luna Octombrie, se mai numeste brumărel, în tradiția populară, căci începe să cadă bruma si sa anunțe venirea sezonului rece.
Targ de produse alimentare ROMANESTI, unde pot fi gasite branzeturi, produse procesate din carne, fructe, legume, vinuri, miere, peste fript si prajit.
BioFresh Banat este un start-up care a pornit de la ideea de a aduce produse bio în partea de vest a țării și de a pune accentul pe gustul legumelor proaspete.
Înmulțirea iederei se face prin metoda de butasire, utilizand butasi de ramuri de unul maxim 2 ani.
La Vera Paprika este un produs spaniol cu denumire de origine protejata, ce înseamnă că în producția sa se folosesc doar ardei roșii din soiuri specifice: Ocales, Jaranda, Jariza, Jeromín și Bola.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev