Sarbatori si traditii in februarie
Luna februarie, este numită în tradiția populară Făurar, adică luna in care se ascuțeau uneltele pentru începutul sezonului agrar.
Luna februarie, este numită în tradiția populară Făurar, adică luna in care se ascuțeau uneltele pentru începutul sezonului agrar.
Tarina este o mancare traditionala care se pregateste intr-un vas de ceramica dreptunghiular.
Reţeta Gumbo de Louisiana este o reteta de mancare americana traditionala.
Un hobby este de obicei definit ca o activitate recreativă făcută mai degrabă de plăcere decât pentru profit, iar fermele de hobby trăiesc fidel acestei definiții.
Feniculul se cultiva ca leguma pentru bulbul carnos folosit la pregatirea unor salate dietetice delicioase.
Kuni este un model unic pentru revitalizarea comunităților rurale.
Lucrari generale in gradina de legume.
Povestea Conacul Goruni s-a conturat de-a lungul anilor din dorinta de a oferi publicului larg produse 100% naturale, fara conservanti, coloranti si arome artificiale.
Denumirea „Bratislavský rožok” este utilizată exclusiv pentru a desemna acest tip special de produs fin de panificație sau de patiserie.
Toate plantele care cresc în împrejurimile casei noastre prezintă un interes nutritiv pentru grădină.
O firmă din Iaşi a creat un centru alimentar care distribuie produse locale țărănești cu ingrediente naturale de la fermele mici din județul Iași și din județele vecine, sprijinind un sistem sănătos de consum.
Denumirea „Hollandse maatjesharing”/„Hollandse Nieuwe”/„Holländischer Matjes” este o denumire comună care desemnează produsul tradițional olandez pescuit în perioada 1 mai-31 august.
Un aspect excelent al grădinăritului de legume este că nu necesită o grămadă de substanțe chimice.
Gnocchi cu brânză și piper (Gnocchi cacio e pepe) sunt un mod de a servi pastele tradiționale din zona Romei.
Parisul este orasul unui Revelion inedit, într-o atmosferă unică de sărbătoare completată de spectacole de lumini și de artificii.
Tradiția de inspirație chineză de a pregăti cele 12 fructe pe fiecare masă, ca o modalitate profitabilă de a iniția petrecerea de Anul Nou, este acum o practică fixa in Filipine.
În Maramureș, de Crăciun satele răsună de colinde, iar în casele țăranilor se mai păstrează vii numeroase tradiții și obiceiuri specifice sărbătorilor de iarnă.
Bucătăria ardelenească este una plină de savoare, fiind o bucătărie în care mâncărurile s-au îmbogățit unele de la altele prin intermediul culturilor existente.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev