„Longkou Fen Si” IGP, China, este un produs filiform din amidon uscat, obtinut din boabe verzi de fasole sau mazare.
Taiteii „Longkou Fen Si” sunt albi si transparenti, omogeni ca grosime, moi și elastici. Au un gust nealterat de arome neobisnuite si nu prezintă impurități vizibile cu ochiul liber. Caracteristica specifica a produsului consta in rezistenta sa la temperatura de fierbere fara a se gelatiniza. Chiar si dupa ce sunt fierti timp de o ora, taiteii nu se lipesc, nu se gelatinizeaza deloc si nu se rup. Au un conținut ridicat de amidon, de peste 75 %, un continut mic de apa, si un diametru al firelor mai mic de 0,7 mm. Taiteii se fac in felul urmator: se inmuieaza fasolea verde sau mazarea; se precipita si se separa aluatul de amidon; se framanta aluatul, se formeaza taiteilor si se usca la soare.
Există dovezi ca populatia din Zhaoyuan stapanea tehnicile de obtinere a amidonului si de producere a taiteilor inca din timpul dinastiei Song. In secolul al XIX-lea, s-au infiintat ateliere de fabricare a taiteilor din fasole verde in sat Beilizhuang. In 1860, In Hong Kong a fost infiintat Hongtai Vermicelli Shop, magazin care achizitiona taiteii produsi in Zhaoyuan. Multi locuitori din Zhaoyuan si-au deschis magazine de taitei in Longkou, stimuland exportul taiteilor din aceasta regiune. Prin urmare, taiteii „Longkou Fen Si” se bucura de o reputatie deosebita pe plan local si international.