Invitatie la “Food and Hotel China”Comisia Europeana organizeaza un stand de prezentare la targul ,,Food and Hotel China” (FHC), care va avea loc in China, Shanghai, in perioada 14 – 16 Noembrie 2012.

 

In acest scop adreseaza o invitatie de participare organizatiilor profesionale, asociatiilor de producatoril/exportatori si producatorilor individuali din urmatoarele domenii: vinuri si bauturi alcoolice DOC si IG (pentru care vor fi organizate un spatiu si un seminar special); produse alimentare DOP si IGP; carne si produse lactate; fructe si legume, produse procesate din cereale si orez, masline si ulei de masline, pentru a-si prezenta produsele in cadrul standului mai sus mentionat.

 

Inregistrarea se realizeaza electronic, la adresa:

http://ec.europa.eu/yourvoice/ipm/forms/dispatch?form=FHCChina2012 pana la data de 30 iunie 2012.

 

Organizatiile si companiile interesate sunt invitate sa contacteze A.P.I.A.- Directia Comert Exterior si Promovare Produse Agricole, la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numarul de telefon 021.200.50.33 pentru orice informatii suplimentare.