Carnea de oaie "Agneau de Lozere"
Carne proaspata de oaie „Agneau de Lozere”, IGP, Franta.
Carne proaspata de oaie „Agneau de Lozere”, IGP, Franta.
"Pane di Altamura", DOP, Italia, este un produs de panificatie obtinut din remacinarea fainii de grau dur.
„Pecorino di Filiano” DOP Italia, este o branza cu pasta tare, produsa din lapte de oaie crud integral obtinut la unul sau doua mulsuri si provenind din aria indicata.
Denumirea de origine protejata „Zafferano di Sardegna” este rezervata sofranului uscat in stigmate sau fire provenind din cultivarea speciei Crocus sativus L.
Usturoiul „Ail blanc de Lomagne” este un produs IGP din Franta.
„Cipollotto Nocerino” DOP, Italia, se refera la bulbul de ceapa din speciei Allium Cepa L.
Denumirea de origine protejata (DOP) „Cereza del Jerte” se refera exclusiv la ciresele de masa care se consuma proaspete.
„Pizza Napoletana” STG, Italia, este un produs copt in cuptor de forma rotunda.
„Mazapan de Toledo” IGP, Spania, este o pasta fina si compacta obtinuta prin amestecarea sau framantarea cu zahar sau zaharuri a migdalelor crude, decojite si macinate.
Descrierea produsului „HUITRES MARENNES OLERON” (IGP), din Republica Franta.
Mierea de pin din Alsacia este o miere autentica suta la suta.
Descrierea produsului „RADICCHIO DI VERONA” (IGP) din Republica Italia
Pays de d `Auge din Normandia este unul dintre cele mai pitoresti regiuni din Franta.
Bergamot (denumirea stiintifica Citrus bergamia Risso) face partea din familia citricelor si a aparut pentru prima data in Calabria din anul 1300.
Produsul "del Baix Ebre-Montsia", DOP, Spania, este un ulei de masline extravirgin.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev