Mierea de pin din Alsacia
Mierea de pin din Alsacia este o miere autentica suta la suta.
Mierea de pin din Alsacia este o miere autentica suta la suta.
„Cipollotto Nocerino” DOP, Italia, se refera la bulbul de ceapa din speciei Allium Cepa L.
Pays de d `Auge din Normandia este unul dintre cele mai pitoresti regiuni din Franta.
„Pizza Napoletana” STG, Italia, este un produs copt in cuptor de forma rotunda.
Bergamot (denumirea stiintifica Citrus bergamia Risso) face partea din familia citricelor si a aparut pentru prima data in Calabria din anul 1300.
Descrierea produsului „HUITRES MARENNES OLERON” (IGP), din Republica Franta.
Produsul "del Baix Ebre-Montsia", DOP, Spania, este un ulei de masline extravirgin.
Descrierea produsului „RADICCHIO DI VERONA” (IGP) din Republica Italia
"Pane di Altamura", DOP, Italia, este un produs de panificatie obtinut din remacinarea fainii de grau dur.
Denumirea de origine protejata „Zafferano di Sardegna” este rezervata sofranului uscat in stigmate sau fire provenind din cultivarea speciei Crocus sativus L.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev