Branza de capra "Chevre fermier"
"Chevre fermier" (branza de capra) este foarte apreciata de cunoscatori si aproape orice regiune din Franta are specialitatea sa proprie de branza din lapte de capra.
"Chevre fermier" (branza de capra) este foarte apreciata de cunoscatori si aproape orice regiune din Franta are specialitatea sa proprie de branza din lapte de capra.
Pays de d `Auge din Normandia este unul dintre cele mai pitoresti regiuni din Franta.
Bergamot (denumirea stiintifica Citrus bergamia Risso) face partea din familia citricelor si a aparut pentru prima data in Calabria din anul 1300.
Lintea "Pardina de Tierra de Campos" este un produs IGP din Spania.
Produsul "del Baix Ebre-Montsia", DOP, Spania, este un ulei de masline extravirgin.
Carne proaspata „Boeuf de Bazas” este un produs IGP, Franta.
"Pane di Altamura", DOP, Italia, este un produs de panificatie obtinut din remacinarea fainii de grau dur.
Boabele de naut „Cicer Arietinum L”, varietatea macrocarpum, ecotipul Fuentesauco, sunt comercializate si ambalate sub forma de legume uscate.
Denumirea de origine protejata „Zafferano di Sardegna” este rezervata sofranului uscat in stigmate sau fire provenind din cultivarea speciei Crocus sativus L.
Carne proaspata de oaie „Agneau de Lozere”, IGP, Franta.
„Cipollotto Nocerino” DOP, Italia, se refera la bulbul de ceapa din speciei Allium Cepa L.
„Pecorino di Filiano” DOP Italia, este o branza cu pasta tare, produsa din lapte de oaie crud integral obtinut la unul sau doua mulsuri si provenind din aria indicata.
„Pizza Napoletana” STG, Italia, este un produs copt in cuptor de forma rotunda.
Usturoiul „Ail blanc de Lomagne” este un produs IGP din Franta.
Descrierea produsului „HUITRES MARENNES OLERON” (IGP), din Republica Franta.
Denumirea de origine protejata (DOP) „Cereza del Jerte” se refera exclusiv la ciresele de masa care se consuma proaspete.
Descrierea produsului „RADICCHIO DI VERONA” (IGP) din Republica Italia
„Mazapan de Toledo” IGP, Spania, este o pasta fina si compacta obtinuta prin amestecarea sau framantarea cu zahar sau zaharuri a migdalelor crude, decojite si macinate.
Mierea de pin din Alsacia este o miere autentica suta la suta.
© Copyright 2023 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev