Palinca de nuci
Palinca de nuca este in Cartea Recordurilor. O echipa de la Guiness Book a omologa recordul batut de profesorul Iosif Bondici.
Palinca de nuca este in Cartea Recordurilor. O echipa de la Guiness Book a omologa recordul batut de profesorul Iosif Bondici.
AGIL este astazi o marca de succes, pentru ca si-a confirmat stilul respectand traditia si calitatea.
Barbanta este un vas din doage, de forma unui butoias, folosit pentru pastrarea diferitelor produse cum ar fi laptele sau branza. Cercurile acestui vas sunt tot din lemn, iar branza sta in barbanta aceea si are un gust deosebit.
Pensiunea Tiplea este situata in Ocna Sugatag, Maramures.
Fabrica LaColline Valcele judetul Cluj, produce branzeturi de capra, pentru intern si export.
Ceapa de Pericei din judetul Salaj este vedeta targurilor cu renumita Friptura (tocanita) de ceapa.
Infiintata in 1998 ca o afacere de familie, "Primalact" a reusit sa devina in prezent o marca cunoscuta si apreciata pe piata lactatelor.
SC NOVITA IMPEX SRL este o firma producatoare de paste fainoase situata in Satu Mare.
1994 s-a infiintat S.C. SERGIANA PRODIMPEX S.R.L., societate al carui principal obiect de activitate este productia de carne si preparate de carne.
Parte a procesului de rebranding inceput la finalul anului 2009, producatorul de lactate Covalact a lansat sloganul “Covalact de tara. Prea bun. Prea ca la tara”.
Pfa Feher Carol se poate mandri cu peste 20 ani de experienta in domeniul prepararii muraturilor.
Carnatii si sunculita afumata din Maramures, sunt printre produsele preferate la targurile de produse ecologice, traditionale si naturale.
De peste 10 ani un pasionat de brutaria artizanala face paine traditionala aproape zilnic intr-un sat din Tara Hategului
Societatea comerciala Gordon Prod S.R.L. din Lupeni, judetul Harghita si a inceput activitatea cu productia de cascaval oparit afumat si neafumat.
Paine ANDANA, produs de S.C. ANDANA PAN S.R.L. a fost atestata ca produs traditional.
SC MIRDATOD SRL, Judetul Mures, prelucreaza produselor lactate traditionale atestate, renumite pe plan national si international.
Doamna Erzsébet Gáll si-a inceput activitatea de producator de gemuri, siropuri, sucuri si compoturi de fructe in anul 2002.
Combis este o societate romaneasca al carui domeniu de activitate este productia, distributia si comercializarea unei game variate de carne transata, carne carcasa si preparate din carne.
Castigatorul concursului de creativitate din cadrul primului eveniment expozitional din Romania „GASTROPAN” dedicat sectorului de morarit, panificatie si cofetarie, s-a intors cu o reteta spartana a “painii anticriza”.
Societatea Alpin 57 Lux s-a lansat in productia de inghetata in anul 1998.
Infiintata in anul 2002 firma ELIT a devenit un jucator principal pe piata carnii si a preparatelor derivate din aceasta in Romania.
Borsec a fost desemnata in 2004 cea mai buna apa minerala carbogazoasa din lume.
Apemin Tusnad a luat fiinta in anul 1999 prin divizarea societatii Perla Harghitei si a devenit in scurt timp o firma renumita pe piata apelor minerale din Romania.
Gama “Traditii” este disponibila intr-un ambalaj atractiv, mult mai practic si mai usor de utilizat.
CRIS-TIM este cea mai cunoscuta marca de mezeluri din Romania, cu o imagine foarte puternica pe piata si foarte bine definita in perceptia consumatorilor.
Produsul traditional PALINCA din OAS 100% naturala din prune.
Adrian Suciu din satul Crit din Brasov ii ademeneste pe oaspeti cu produse traditionale din lapte de capra si dulceturi.
Nasal este o branza moale din lapte de vaca fermentat.
Firma Alcorom, Judetul Satu Mare, este prezenta pe piata cu renumita palinca de prune si alte bauturi spirtoase.
Delaco este unul dintre principalii furnizori de produse lactate.
© Copyright 2023 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev