Mezelurile traditionale „La Meseni”, Sebesel, judetul AlbaPe Valea Sebesului, in satul Sebesel, chiar la intrare, pe partea dreapta, te intampina o mare si moderna fabrica de procesat carne, apartinand firmei SC Pinticarn Prod SRL

 

Proprietar este un tanar om de afaceri Lucian Danut Pintilie, originar chiar din frumoasa asezare ce implineste in acest an 7 secole de existenta.

 

Investitia a fost realizata cu fonduri SAPARD si se ridica la peste 1,5 milioane euro, din care 600.000 de euro rambursabili.

 

Capacitatea de prelucrare este de 5 tone in 8 ore, timp in care cei 25 de angajati produc diverse sortimente de mezeluri, specialitati, prospaturi si afumături din carne ce provine atat din import, cat si din fermele si gospodariile crescatorilor de animale din zona.

 

Produsele realizate de firma Pinticarn Prod Sebesel au impus pe piata mezelurilor din Romania un nou brand. Este vorba de brandul "LA meseni" sub care se comercializeaza salamurile, specialitatile, cum ar fi cremvursti, virsli, carnaciori atat de cautati in zona, precum si diverse sortimente de carne si afumaturi, toate purtand patina traditiilor locale de pe Valea Frumoasei.

 

Dotate cu cele mai performante utilaje si instalatii si avand un personal tanar si bine calificat, fabrica a fost autorizata pentru comertul cu carne intracomunitar, fapt ce atesta si confirma calitatea si originalitatea brandului "La Meseni".

SC PINTICARN PROD SRL


Sursa: www.lameseni.ro