Jidvei reimprospateaza imaginea gamei Traditional

Cele mai longevive produse din portofoliul Jidvei, ce fac parte din gama Traditional, au acum o imagine reimprospatata. Modernizarile tehnologice si noile plantatii de vie au dus la cresterea calitatii vinurilor de Jidvei, facand necesara o imbunatatire a imaginii gamei prin reintinerirea etichelor.

n element de noutate este si emboss-ul Jidvei de pe sticle, o premiera pentru vinurile din aceasta categorie.

Gama Traditional de la Jidvei este o gama cu vinuri prietenoase, ideale pentru a fi savurate la orice ocazie, in special alaturi de prieteni si familie. Vinurile din aceasta gama s-au impus in timp prin sinceritatea lor ca un reper in lumea iubitorilor de vinuri albe, fiind recunoascute ca Fetele de la Capalna (Feteasca Regala) si Banuti (Riesling, Traminer si Feteasca Alba) datorita elementelor vizuale de pe etichete.

Vinurile ce fac parte si acum din aceasta gama au o indelungata traditie. Au fost lansate pe piata inca din anii 50 ai secolului trecut, la scurt timp dupa infiintarea combinatului viti-vincol de pe valea Tarnavelor, si de atunci se numara printre cele mai cunoscute si apreciate vinuri, fiind rasplatite cu medalii la concursurile internationale. Au ramas de-a lungul timpului alaturi de consumatorii care le indragesc si pretuiesc, astazi fiind unele dintre cele mai populare produse din portofoliul Jidvei.

Designul etichetelor din aceasta gama nu a suferit modificari majore de-a lungul timpului, tocmai datorita popularitatii de care s-a bucurat in randul consumatorului. Intrucat este o gama cu traditie, s-a pastrat identitatea vizuala, schimbarile facandu-se treptat. Ultima reintinerire a etichetelor s-a facut la jumatatea acestui an, dar au fost mentinute elementele de identificare banutii, salba de medalii obtinute de vinurile din gama, pentru Riesling, Traminer si Feteasca Alba, iar Feteasca Regala a pastrat Fetele de la Capalna in costumele populare. O noutate este emboss-ul Jidvei de pe sticle pentru a conferi autenticitate acestei game deja consacrate din portofoliu.

Aceasta reimprospare a packaginului vine in contextul cresterii calitatii vinurilor produse la Jidvei datorita investitilor facute in ultimii ani atat in plantatii cat si in tehnologia de vinificatie.

 

Compania Jidvei

Cu o podgorie ce se intinde pe 2400 hectare, investitii substantiale in plantatii, dar si in modernizarea cramei si a tehnologiilor de fabricare, conservare si pastrare a vinului, Jidvei este cel mai mare producator de vinuri albe seci si demiseci din Romania.

 

www.jidvei.ro

 

 


Cautare