Branza NASAL, judetul Cluj
Nasal este o branza moale din lapte de vaca fermentat.
Nasal este o branza moale din lapte de vaca fermentat.
De-a lungul mai multor generatii familia Zetea produce bauturi naturale distilate din fructe in cazane traditionale cu foc direct, imbunatatind procedeul dupa metoda ZETEA, dar pastrand caracterul traditional al acestuia.
Delaco este unul dintre principalii furnizori de produse lactate.
Cultivarea verzei a fost o adevarata traditie locala in Socodor.
Societatea ARTERIMPEX S.R.L., care a fost infiintata in anul 1994, a avut ca domeniu de activitate alimentatia publica si comertul.
"Virsli de Salasu" se produc dupa o reteta veche de sute de ani din carne de capra combinata cu cea de oaie.
Actualul producator de paine SC Bruaria TIAMAX SRL, face renumita "Pita de Pecica, pe vatra", de mai bine de 68 de ani.
Colacii secuiesti sau kurtoskalacs, sunt imbracati in zahar si nuca.
Horinca de Maramures este o bautura cu lunga traditie de productie si consum in zona de nord a tarii.
Salamul traditional de Nadlac, din judetul Arad, este cel mai consistent si mai gustos preparat din zona si se bazeaza pe o reteta cunoscuta de fiecare locuitor al orasului.
© Copyright 2021 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev