Produse traditionale marca Agil, Timis
AGIL este astazi o marca de succes, pentru ca si-a confirmat stilul respectand traditia si calitatea.
AGIL este astazi o marca de succes, pentru ca si-a confirmat stilul respectand traditia si calitatea.
Produsul traditional PALINCA din OAS 100% naturala din prune.
Pensiunea Tiplea este situata in Ocna Sugatag, Maramures.
Nasal este o branza moale din lapte de vaca fermentat.
Ceapa de Pericei din judetul Salaj este vedeta targurilor cu renumita Friptura (tocanita) de ceapa.
Delaco este unul dintre principalii furnizori de produse lactate.
SC NOVITA IMPEX SRL este o firma producatoare de paste fainoase situata in Satu Mare.
Societatea ARTERIMPEX S.R.L., care a fost infiintata in anul 1994, a avut ca domeniu de activitate alimentatia publica si comertul.
Parte a procesului de rebranding inceput la finalul anului 2009, producatorul de lactate Covalact a lansat sloganul “Covalact de tara. Prea bun. Prea ca la tara”.
Actualul producator de paine SC Bruaria TIAMAX SRL, face renumita "Pita de Pecica, pe vatra", de mai bine de 68 de ani.
Carnatii si sunculita afumata din Maramures, sunt printre produsele preferate la targurile de produse ecologice, traditionale si naturale.
Horinca de Maramures este o bautura cu lunga traditie de productie si consum in zona de nord a tarii.
Societatea comerciala Gordon Prod S.R.L. din Lupeni, judetul Harghita si a inceput activitatea cu productia de cascaval oparit afumat si neafumat.
De-a lungul mai multor generatii familia Zetea produce bauturi naturale distilate din fructe in cazane traditionale cu foc direct, imbunatatind procedeul dupa metoda ZETEA, dar pastrand caracterul traditional al acestuia.
SC MIRDATOD SRL, Judetul Mures, prelucreaza produselor lactate traditionale atestate, renumite pe plan national si international.
Cultivarea verzei a fost o adevarata traditie locala in Socodor.
Combis este o societate romaneasca al carui domeniu de activitate este productia, distributia si comercializarea unei game variate de carne transata, carne carcasa si preparate din carne.
"Virsli de Salasu" se produc dupa o reteta veche de sute de ani din carne de capra combinata cu cea de oaie.
Societatea Alpin 57 Lux s-a lansat in productia de inghetata in anul 1998.
Colacii secuiesti sau kurtoskalacs, sunt imbracati in zahar si nuca.
Borsec a fost desemnata in 2004 cea mai buna apa minerala carbogazoasa din lume.
Salamul traditional de Nadlac, din judetul Arad, este cel mai consistent si mai gustos preparat din zona si se bazeaza pe o reteta cunoscuta de fiecare locuitor al orasului.
Gama “Traditii” este disponibila intr-un ambalaj atractiv, mult mai practic si mai usor de utilizat.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev