Lactatele MILAPO, judetul Maramures


S.C. AVI-SEB IMPEX SRL, a fost infiintata in anul 2002, avand sediul in Baia Mare si punctele de lucru in Targu Lapus si Copalnic Manastur.


 

Pentru procurarea materiei prime, AVI-SEB IMPEX a construit relatii de afaceri cu exploatatii agricole si furnizori privati autohtoni din regiunea Maramures 

Laptele si majoritatea produselor lactate poseda proprietati dietetice. Compania s-a impus in primul rand prin calitate, reusind o fidelizare a consumatorilor, prin diferite actiuni, precum: activitati de degustare, publicitate la locul vanzarii, expozitii, etc.


 

Un rol important in echilibrul alimentar il are productia din lapte de vaca in amestec cu lapte de bivolita respectand rigorile legate de securitatea alimentara, fabrica fiind in categoria A (structural corespunzand normelor Uniunii Europene) dar obtinand numai produse naturale fara conservanti alimentari.AVI-SEB prezinta noua marca MILAPO; o întreaga familie de produse autohtone pe piata produselor lactate. MILAPO reprezinta o noua generatie de produse bazate pe ideea de natural, fara niciun continut de conservanti.


Natura e la noi acasa” este sloganul, produselor MILAPO fabricate din lapte colectat din fermele maramuresene. Peisajul feeric al muntiilor Maramures, ofera spatiul ideal de a colecta si prelucra cel mai bogat si sanatos lapte din aceasta zona geografica. 

Date de contact:

  • Adresa 1: Loc. Baia Mare , str. Matei Basarab , nr 2/21
  • Adresa 2: Loc. Copalnic Manastur, nr. 202
  • Telefon: 0262 497 666Sursa:

www.milapo.ro