UNICARM, Judetul Satu Mare, a deschis 3 magazine in Arad


UNICARM, producatorul si distribuitorul satmarean al brandurilor Unicarm – carne, mezeluri, conserve de carne si legume, Premio – lapte, preparate din lapte si lapte praf, Datina – paine, patiserie, cofetarie, Globo – inghetata, continua investitia in reteaua proprie de supermarketuri Unicarm, ajungand astfel si in Arad.


Societatea UNICARM, are sediul şi unităţile de producţie în localitatea Vetiş, din judeţul Satu Mare, iar ca sistem de management al calităţii ISO 22 000, este o societate 100% românească, asociat unic fiind domnul Vasile Lucuţ, care, împreună cu echipa pe care o manageriază, a reuşit prin multă muncă, spirit de echipă, sacrificii şi perseverenţă să ajungă în topul firmelor de profil.

 

Vanzarea produselor UNICARM se realizeaza prin trei canale mari de vanzare:

Distributie Directa - cu ajutorul a sase Depozite logistice Unicarm situate în puncte strategice ale tarii;

IKA  - Retelele internationale de Hypermarketuri;

Reteaua de Supermarket-uri Unicarm, care are ponderea cea mai mare. Toate acestea nu ar putea fi deservite corespunzator fara o logistica bine organizata si dotata, ce ajunge la un numar de peste 300 de autovehicule.

 

Tot in magazinele Unicarm aradenii pot gasi preturi de producator la peste 700 de sortimente de carne, preparate din carne, conserve de carne si legume, lapte si preparate din lapte, paine patiserie, cofetarie si inghetata.

 

Locatia si orarul magazinelor

Supermarket Unicarm – str. Calea Aurel Vlaicu, nr.153 - 163;

Supermarket Unicarm – str. Piaţa Gării, nr.1, bl. A, Sc. C;

Supermarket Unicarm – str. Piaţa Mihai Viteazul, nr. 17 H.

Reteaua de magazine Unicarm va asteapta in magazine de luni pana sambata, intre orele 06.00 – 22.00, iar duminicăiîntre orele 08.00 – 20.00.

250.000 de kilograme de produse finite ies pe poarta fabricilor Unicarm, luand drumul supermarketurilor si centrelor de distributie.

 

 www.unicarm.ro