Carnatul „Saucisse de Morteau” IGP, este un carnat drept de formă cilindrica, regulata produs din carne de porc.
Produsul este o faina obtinuta prin macinarea boabelor de hrisca (Fagopyrum esculentum), planta cultivata in mod traditional in Bretania.
Merele “Pommes des Alpes de Haute Durance” IGP (Franta) sunt fructe proaspete din soiurile de mere Golden Delicious, Gala si derivatele lor.
Produs IGP din Franta, prunele d'Agen sunt fructe oval alungite, de culoare maro inchisa sau neagra, lucioase, cu carne de culoare galben-brun pana la galben auriu.
Kiwi care se obtine in Pays de l'Adour, Franta, este un fruct carnos, de consistenta ferma, cu excelente caracteristici organoleptice.
"Chevre fermier" (branza de capra) este foarte apreciata de cunoscatori si aproape orice regiune din Franta are specialitatea sa proprie de branza din lapte de capra.
Carne proaspata „Boeuf de Bazas” este un produs IGP, Franta.
Carne proaspata de oaie „Agneau de Lozere”, IGP, Franta.
Pays de d `Auge din Normandia este unul dintre cele mai pitoresti regiuni din Franta.
Descrierea produsului „HUITRES MARENNES OLERON” (IGP), din Republica Franta.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev