Carnatul „Saucisse de Morteau” IGP, este un carnat drept de formă cilindrica, regulata produs din carne de porc.

Read More

Produsul este o faina obtinuta prin macinarea boabelor de hrisca (Fagopyrum esculentum), planta cultivata in mod traditional in Bretania.

Read More

Merele “Pommes des Alpes de Haute Durance” IGP (Franta) sunt fructe proaspete din soiurile de mere Golden Delicious, Gala si derivatele lor. 

Read More

Produs IGP din Franta, prunele d'Agen sunt fructe oval alungite, de culoare maro inchisa sau neagra, lucioase, cu carne de culoare galben-brun pana la galben auriu.

Read More

Kiwi care se obtine in Pays de l'Adour, Franta, este un fruct carnos, de consistenta ferma, cu excelente caracteristici organoleptice.

Read More

"Chevre fermier" (branza de capra) este foarte apreciata de cunoscatori si aproape orice regiune din Franta are specialitatea sa proprie de branza din lapte de capra.

Read More

Alacul "Petit Epeautre de Haute Provence" este un produs IGP, Franta.

Read More

Carne proaspata „Boeuf de Bazas” este un produs IGP, Franta.

Read More

Carne proaspata de oaie „Agneau de Lozere”, IGP, Franta.

Read More

Usturoiul Ail blanc de Lomagneeste un produs IGP din Franta.

Read More

Mierea de pin din Alsacia este o miere autentica suta la suta.

Read More

Pays de d `Auge din Normandia este unul dintre cele mai pitoresti regiuni din Franta.

Read More

Descrierea produsului HUITRES MARENNES OLERON(IGP), din Republica Franta.

Read More

 Carnea de vita "Bazas", IGP, Franta provine de la bovine din rasele Bazadaise, Blonde d'Aquitaine sau in urma incrucisarii dintre aceste doua rase. 

Read More