Krcki prsut
„Krcki prsut”, IGP, Croatia este un produs din carne uscata, obtinut din sunca de porc, sarata uscat cu sare de mare.
„Krcki prsut”, IGP, Croatia este un produs din carne uscata, obtinut din sunca de porc, sarata uscat cu sare de mare.
Luna noiembrie se mai numeste BRUMAR, PROMORAR, VINICER, VINAR, are 30 de zile, avand ziua de 10 ore si noaptea de 14 ore
Cadarca de Minis este un vin traditional romanesc originar din Podgoria Minis-Maderat, Judetul Arad.
Preparat traditional din judetul Arad.
O mancare traditionala din judetul Csongrad, Ungaria.
INDAGRA FOOD este cea mai importanta platforma expozitionala dedicata industriei alimentare din Romania.
La festivalul Vegfest din Londra, vizitatorii constata ca mancare vegetariana nu este deloc plictisitoare, ci e suprinzatoare si plina de inspiratie.
Un mijloc necesar pentru prevenirea bolilor si asigurarea sanatatii este periatul pielii.
Flonz, IGP, Germania, este un carnat in sange fabricat conform unei traditii artizanale vechi.
O forma aparte de amenajare a gradinii este gradina alpina sau alpinarium.
„Steirische Käferbohne” DOP, este o fasole bicolora din specia botanica Phaseolus coccineus L., cultivata in Stiria, Austria.
Cele mai bune legi si politici de promovare agroecologica sunt premiate cu Premii pentru Politica Viitoare (FPA).
„Jambon Noir de Bigorre” este o sunca uscata, provenita de la un porc gascon de rasa locala pura, crescut pe pasunile cu iarba din Muntii Pirinei, Franta.
Magazinul de Produse Traditionale de Plescoi din Braila functioneaza sub licenta producatorului Gabioti din Plescoi.
Cimbrul „Thym de Provence” se cultiva doar in regiunea Provence, situata in sud-estul Frantei.
Corina si Tudor Rusu, mama si fiu, sunt din Turda si se ocupa de ani buni cu afacerea lasata mostenire de tatal doamnei, respectiv cresterea oilor.
Reteta ardeleneasca de mancare traditionala.
Caltabosul este mancarea traditionala ungureasca la pomana porcului.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev