Cand se fac taierile de toamna
Taierile la pomi se fac in tot cursul perioadei de repaus al pomilor.
Taierile la pomi se fac in tot cursul perioadei de repaus al pomilor.
Pentru a fi liberi trebuie sa ne legam pe noi insine.
"Tomates a la provencale" este un fel de mancare pregatita din rosii taiate in jumatate si acoperite cu pesmet, usturoi si ulei.
Cozonac Kulcsos (cu cheita) din Olari (Varsandu Vechi), judetul Arad.
Meniu saptamanal, de 1200 calorii/zi, prin care poti slabi 1 kg/saptamana, respectiv 4 kg/luna:
Reputatia produsului „Marrone di Serino” IGP, Italia este legata de comercializarea lui la nivel national si international.
Potrivit unui sondaj, 98% dintre agricultorii ecologici din Austria, ar decide sa treaca din nou la agricultura ecologica.
Inima este izvorul fara fund al tuturor rautatilor dar si izvorul tuturor bunatatilor.
Erzsebet Balogh-Nagy a primit, in anul 2009 o ferma de oi in localitatea Babolna, Ungaria, ca si cadou de nunta
Coacazul si agrisul sunt arbusti fructiferi, cu fructe bogate in vitamne, care se planteaza in gradina sau in livada de pomi.
In perioada 4 – 14 octombrie are loc festivalul “Fiesta del Marisco” din orasul O Grove, Spania, dedicat fructelor de mare.
„Pao de Lo de Ovar” este un produs de panificatie obtinut din oua, zahar si faina.
Magazinul www.BioShopRomania.com promoveaza si vinde produse bio/eco, traditionale si naturale.
Societatea Niro Serv Com este situata in Gura Humorului, un orasel linistit de munte din inima Bucovinei.
Tuica Taria lui Catalin este un produs atestat traditional 100% fabricat din prune.
Complexul turistic Creanga este situat in statiunea balneoclimaterica Tg. Ocna.
Cheia este o statiune de tratament situata pe raul Teleajen, la poalele muntilor Ciucaş, la altitudine de 871 m.
La Muzeul National al Taranului Roman, in curtea interioara si sala Acvariu are loc, periodic, targul de antichitati.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev