Trilogie in Alb 2017 – Sarica Niculitel
Trilogie in alb 2017, este un vin fin si elegant, creat din trei soiuri pur romanesti: Feteasca Alba, Feteasca Regala si Feteasca Neagra vinificata in alb.
Trilogie in alb 2017, este un vin fin si elegant, creat din trei soiuri pur romanesti: Feteasca Alba, Feteasca Regala si Feteasca Neagra vinificata in alb.
Magia Craciunului lumineaza orasul medieval Provins, din regiunea Paris, in perioada 15-16 decembrie 2018.
Cartabosul traditional fara orez (maios) este produs in judetul Arad cu ocazia taierii porcului.
Hegbeli Mihai a obtinut atestate de produs traditional pentru: Pita de cartofi de la Boianu, Colacul cu nuca dela Boianu si Checul de la Boianu.
Porcul a fost considerat animal sacru, animal emblematic pentru zeii Osiris (la egipteni), Demeter (la greci), sau Ceres (la romani).
Inca din secolul al XVI-lea, orasul Gragnano, Italia este cunoscut pentru productia de paste fainoase din grau dur.
In noaptea de 5 decembrie, inainte de a fi asezate la usa sau pervazul ferestrei, cizmele sunt curatate si lustruite cu grija pentru a astepta venirea lui Mos Nicolae.
Programul de ecoturism pentru comunitatea locala din Cofan, Ecuador, (rezervatia Cuyabeno) este condus de catre un grup de indieni amazonieni indigeni.
Ideea infintarii unui Muzeu a venit din dorinta de a pastra vie istoria localitatii Poiana Stampei, Suceava.
Targul de Craciun Bucuresti este cel mai mare targ de Craciun din Romania, si are loc in Piata Constitutiei.
In Elvetia, vanzarile ecologice de legume, fructe si lapte cresc semnificativ.
Lista produselor cu indicatie geografica protejata (IGP) din Romania a crescut cu Scrumbia de Dunare afumata.
Vinurile Maria Feteasca Alba si Ana Sauvignon Blanc poarta numele celor doua fiice ale proprietarului cramei Jidvei.
„Cappellacci di zucca ferraresi” IGP, Italia, sunt paste fainoase proaspete umplute cu dovleac.
Luna decembrie se mai numeste ANDREA, UNDREA, INDREA, NEIOS, NINGAU, are 31 de zile, avand ziua de 9 ore si noaptea de 15 ore
Reteta traditionala din judetul Csongrad, Ungaria.
In Muntenia se fac puricei traditionali cu branza dar si cu jumari.
Mancarea sanatoasa este unul dintre marile motive pentru care a fost creat pensiunea si restaurantul bio la Ferma Club 5, Moroieni, Dambovita, situata la 18 km de Sinaia.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev