Retete culinare cu specific romanesc la ferma Dacilor Tohani, judetul Prahova.
Aflat in inima zonelor viticole cu acelasi climat ca al vestitului Bordeaux si a renumitelor crame Tohani, Budureasca si La Certa, resortul Ferma Dacilor a fost conceput pentru a le oferi oamenilor sansa de a-si aduce aminte de vremurile cand nu existau E-uri, gadget-uri si internet. Ferma Dacilor din Tohani are un restaurant si un bar. Acest hotel de 4 stele ofera cazare, relaxare si mancare delicioasa. Toate camerele includ o baie privata cu dus.
Unitatile sunt prevazute cu o zona de relaxare. Ferma Dacilor, situata la 35 km de Ploiesti, ofera zilnic un mic dejun tip bufet. Aici se organizeaza periodic evenimente, cu porcel sau vitel la protap, si cu multe preparate traditionale romanesti. Bucatele pregatite la Ferma Dacilor sunt satioase, meniul este divers si ideal pentru orice gust. Toate ingredientele folosite sunt naturale. Dulceturile sunt preparate in casa, iar carnea, ouale si legumele sunt procurate din propria ograda. Supa de fetesca neagra cu ceapa, cascaval afumat si dreasa cu leurda, este una din retetele traditionale locale, aflate in meniu.