Restaurantele pescaresti Doripesco

De 1 iunie 2020 s-a deschis terasa recent construita si anexata restaurantului Casa Pastravarului.

Modernizarea restaurantului Casa Pastravarului si construirea terasei cu capacitatea de 70 locuri, s-a realizat prin proiectul „Modernizare pastravarie si magazin pescaresc si extinderea restaurantului Casa Pastravarului”, sprijinit de AM POPAM. Valoarea eligibilă a proiectului a fost de 8.618.127,23 lei. Pe parte de turism, Doripesco detine Complexul Turistic Doripesco (restaurant si motel), restaurantul Casa Pastravarului, pensiunea Poiana Rasnoavei Doripesco, dar si restaurantul Corabia Doripesco, cu un design unic in zona.

Complexele piscicole aflate in custodia Doripesco prezinta avantaje deosebite nu doar pentru acvacultura, ci si pentru turism. Bazandu-se pe succesul Complexului Turistic Doripesco de la Vadu Rosu (Rotbav), Doripesco si-a propus la finalul anului trecut, pentru urmatorii cinci ani, cresterea ramurii de turism a companiei, prin inaugurarea a trei restaurante cu specific pescaresc, situate pe DN 13 (E60). In prezent, ramura de turism a companiei Doripesco reprezinta aproximativ 23% din totalul cifrei de afaceri a societatii.

Avantajele competitive ale acestor locatii de turism sunt reprezentate de meniul specific pescaresc cu peste de prima prospetime din baltile proprii, ambianta extraordinara determinata de peisajul natural al lacurilor din imprejurimi, precum si activitatile de agrement oferite turistilor. Doripesco a introdus in circuitul turistic patru activitati de agrement care se bucura de un real succes: pescuit sportiv, birdwatching, photohunting si vanatoare. Balta 4 este una dintre cele mai importante balti competitionale din Romania, aici desfasurandu-se importante concursuri de pescuit sportiv.

MAI MULT >>


Cautare