Produs montan din Rucar
In registrul national al produselor montane fac parte produsele din carne; Pastrama de oaie afumata “Cosco-Vele”; si Carnati de casa afumati “Cosco- Vele”, realizate in Rucar, Judetul Arges.
In registrul national al produselor montane fac parte produsele din carne; Pastrama de oaie afumata “Cosco-Vele”; si Carnati de casa afumati “Cosco- Vele”, realizate in Rucar, Judetul Arges.
Cooperativa agricola Bio Carpathia din Brasov, formata din 52 de fermieri a creat propriul brand de lactate Bio Carpathia, produs pe care l-a listat in Carrefour.
Produsele Prodincom Ilisesti, judetul Suceava, sunt realizate din carne de calitate superioara, din productia fermelor proprii de vite si taurasi si din sacrificarea oilor.
Vinul Grand Via Pinot Noir ECO, este un vin rosu, demi-dulce.
„Krcki prsut”, IGP, Croatia este un produs din carne uscata, obtinut din sunca de porc, sarata uscat cu sare de mare.
Luna noiembrie se mai numeste BRUMAR, PROMORAR, VINICER, VINAR, are 30 de zile, avand ziua de 10 ore si noaptea de 14 ore
Cadarca de Minis este un vin traditional romanesc originar din Podgoria Minis-Maderat, Judetul Arad.
Preparat traditional din judetul Arad.
O mancare traditionala din judetul Csongrad, Ungaria.
INDAGRA FOOD este cea mai importanta platforma expozitionala dedicata industriei alimentare din Romania.
La festivalul Vegfest din Londra, vizitatorii constata ca mancare vegetariana nu este deloc plictisitoare, ci e suprinzatoare si plina de inspiratie.
Un mijloc necesar pentru prevenirea bolilor si asigurarea sanatatii este periatul pielii.
Flonz, IGP, Germania, este un carnat in sange fabricat conform unei traditii artizanale vechi.
O forma aparte de amenajare a gradinii este gradina alpina sau alpinarium.
„Steirische Käferbohne” DOP, este o fasole bicolora din specia botanica Phaseolus coccineus L., cultivata in Stiria, Austria.
Cele mai bune legi si politici de promovare agroecologica sunt premiate cu Premii pentru Politica Viitoare (FPA).
„Jambon Noir de Bigorre” este o sunca uscata, provenita de la un porc gascon de rasa locala pura, crescut pe pasunile cu iarba din Muntii Pirinei, Franta.
Magazinul de Produse Traditionale de Plescoi din Braila functioneaza sub licenta producatorului Gabioti din Plescoi.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev