Cooperativa ecologica Naturland
Naturland este o asociatie a agricultorilor care promoveaza agricultura ecologica din intreaga lume.
Naturland este o asociatie a agricultorilor care promoveaza agricultura ecologica din intreaga lume.
La inceputul lunii martie se pregateste si gradina cu legume pentru primavara.
Danemarca este locul unde produsul turistic rural poarta numele de „vacante active”.
A fost atestat in registrul national al retetelor consacrate (RNRC), conform Ordinului nr. 394/2014, cu numarul 129/16.08.2017, produsul din carne ''cabanos''.
De la ''pasteis de nata'' la rete culinare care poata semnatura unor bucatari cu stele Michelin, gasesti de toate la cele peste 35 de standuri din Mercado da Ribeira.
In curtea Palatului Reduta, de pe strada Memorandumului nr. 21, din Cluj-Napoca, 30 de producatori, mestesugari si artisti plastici sunt prezenti cu o mare diversitate de martisoare.
La cea de-a XXIV-a editie „Concours Mondial de Bruxelles” 2017, au fost premiate 29 de vinuri romanesti.
Laptele de soia se utilizeaza ca atare, sub forma de iaurt sau branza tofu si este dietetic.
Aceasta varietate traditionala de ardei provine din Dambroca, jud. Buzau.
Daca suntem pregatiti sa cultivam mai usor legume, ierburi, fructe si flori, putem sa ne cumpara mini gradini turn .
Marul paduret (Malus silvestris) se intalneste spontan in regiunea dealurilor, in padurile de foioase, preferand poienile si luminisurile.
Inimile de palmier reprezinta miezul delicat al palmierului Euterpe Oleracea, care se folosesc in salate si diferite preparate.
Uleiul de Babassu este extras din semintele unui palmier care traieste in India, Brazilia si alte tari ecuatoriale.
Cele mai multe lucruri in amenajarea terenului le aflam din vechile tehnologii ale gradinarului hawaiian.
„Salchichon de Vic” este un carnat traditional din Catalonia obtinut din carne de porc macra, grasime, zahar, sare si piper, acestea fiind singurele condimente. Carnea este tocata, macerata, invelita in membrana si apoi maturata.
Produsul „Squacquerone di Romagna” DOP este o branza cu pasta moale si cu maturare rapida, produsa din lapte de vaca provenit din din regiunea Emilia-Romagna.
Criza de incredere in agricultura conventionala este alimentata de cazuri grave de intoxicare cu dioxina, boala ''vacii nebune'', etc.
Puiul in stil Buffalo se prepara din aripioare de pui, insa de-a lungul timpului au fost folosite si pulpe sau bucati de pui.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev