Adapost pentru rate
Avem o multime de vulpi si de caini care vaneaza ratele, iar pentru a le feri pe acestea avem nevoie de adaposturi sigure la marginea iazului.
Avem o multime de vulpi si de caini care vaneaza ratele, iar pentru a le feri pe acestea avem nevoie de adaposturi sigure la marginea iazului.
In Moldova si Transilvania se practica chiraleisa, un obicei de purificare a spatiului si de invocare a rodului bogat ce are loc la Boboteaza.
„Melekouni” este un preparat dulce traditional produs in insula Rhodos.
Zona unu este locul in care sunteti mereu prezenti si pe care il vizitati zilnic.
Evenimentele petrecute la raul Iordan in decursul istoriei religioase incepe de la trecerea evreilor din pustiu in pamantul fagaduintei, continua cu profetul Ilie, Sfantul Ioan Botezatorul, si se termina cu Maria Egipteanca si alti mari sfinti care au pasit pe aici.
Exista foarte multa mancare in desert. Nu veti ramane niciodata fara mancare. Ingredientul esenţial neindestulator este apa.
Intre alimentele traditionale europene, mic dejun englezesc complet ocupa un loc aparte.
Festivalul din Tenerife (Spania) incepe in data de 12 ianuarie in fiecare an.
Salak este un fruct suculent, la fel de dulce ca mierea si acru ca ananasul.
Rugaciune la sfarsit si inceput de an!
Cartofii „Bamberger Hörnla”, IGP, parte dintr-un vechi soi local, din regiunea Bamberger, Germania, cu caracteristici excelente pentru gatit, tot mai cautati pe piata.
Prin ascultare devenim ''Chipul lui Isus''. Daca nu ne smerim in fata oamenilor cum sa ne smerim in fata lui Dumnezeu?
In satul Chisoda, Timis sunt obiceiuri de Craciun de un specific aparte.
Perioada sarbatorilor de iarna este cea mai frumoasa din an. Acum, este timpul colindelor, o perioada plina de spectacol si de mister.
„Kiełbasa piaszczanska” este un carnat din carne de porc tocata in bucati mari care este conservată prin semiuscare utilizand o marinada de decoct din plante aromatice si sare gema.
Scormonitul în foc este un obicei specific Olteniei, care se practica in Ajunul Craciunului.
Placerea cea mai mare la o masa de sarbatori o ofera friptura de gasca.
Craciunul din Salzburg ofera vizitatorilor o atmosfera magica.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev