Al 13-lea Congres European Organic, la Bucuresti

In perioada 20-21 iunie, organizatorii politici europeni, nationali si comunitatea organica se vor intruni la Bucuresti, pentru Congresul European Organic 2019.

Tema principala a congresului este "Inovatie si tehnologie. In prima zi se va pune accentul pe imbunatatirea politicilor agricole. In plenul de deschidere, se va discuta politica agricola comuna (PAC). Vor fi abordate intrebari specifice cum ar fi noua arhitectura ecologica a PAC-ului in beneficiul fermierilor, consumatorilor si comunitatilor rurale. Posibilitatea unui nou plan european de actiune ecologica pentru 2020-2027 va fi, de asemenea, pe ordinea de zi.

A doua zi a Congres European Organic se va axa pe inovare si tehnologii ecologice. Sesiunile paralele interactive vor explora ce produse organice se pot obtine prin utilizarea tehnologiilor emergente. Participantii vor schimba opinii despre revolutia tehnologica care se desfasoara inaintea ochilor nostri. Dupa-amiaza, practicienii organici din intregul lant valoric, vor explora oportunitatile tehnologiilor digitale pentru sectorul ecologic.


 

 

 

 

 

 


Cautare