Produse ecologice „Cereal Rumena” Bucuresti


AGF CEREAL SRL RUMENA, este o companie a grupului italian Tampieri, care a inceput activitatea pe piata romaneasca in 1997.

Activitatea principala a companie este producerea si comercializarea de seminte oleaginoase si cereale, atat pentru aprovizionarea fabricile sale, cat si pentru comercializare la nivel national sau international. Dupa ce cererea de produse bio a crescut din partea clientilor sai, compania a intrat pe noua piata ecologica. Produsele alimentare organice pe care le produce si le vinde sunt: floarea-soarelui, grau, rapita, porumb, mazare si soia.

Produsele sunt cultivate sub controlul si toate verigile tehnologice sunt atent supravegheate de la semanat la recoltare. Intreaga productie este stocata in magazii unde se respecta toate criteriile de siguranta a produselor alimentare pentru a evita orice contaminare. Compania are posibilitatea de incarcare si livrare direct in navele maritime si fluviale in portul Galati.

Filozofia companiei A.G.F. Cereal rumena, este in acord cu ceea a Grupului Tampieri, si este intotdeauna aplecata pentru o imbunatatire constanta a productie si pentru a activitate sinergica alaturi de producatori si consumatori in scopul de a stabili relatii de afaceri durabile si care indeplinesc toate nevoile lantului de aprovizionare.

A.G.F. Cereal Rumena SRL

Sector 1, SOS. Pipera Nr. 15,
Bl.3C ET.3, AP.7
014252 Bucuresti
Telefon, fax: +40212329062


Cautare