Sapun natural produs manual - “Sanflora” BucurestiSapunul natural produs manual “Sanflora” este produs din uleiuri vegetale, plante si extracte din plante, miere, argilă, lapte de capră şi uleiuri esenţiale

 

De ce acest sapun?

Sapunurile comune produse industrial contin surfactanţi, detergenti, conservanti, parfumuri si coloranti artificiali precum si alti aditivi sintetici care afecteaza echilibrul natural al pielii, diminuand functia protectoare a acesteia.

 

Fabricarea manuala de sapun, exclusiv din ingrediente naturale, prin metoda la rece, este un proces lent ce pastreaza active proprietatile ingredientelor folosite.Sapunurile SANFLORA  contin doar uleiuri vegetale, plante si extracte din plante, miere, lapte de capra, argila, uleiuri esentiale (extrase tot din plante), retinand in produsul final intreaga glicerina rezultata in urma procesului de fabricare. Aceasta face ca produsele  SANFLORA  sa fie ideale pentru pielea sensibila si pentru persoanele care doresc produse de ingrijire a pielii de calitate, fabricate din ingrediente naturale.

 

Toate produsele  SANFLORA au fost analizate si testate dermatologic in cadrul unui laborator din subordinea Ministerului Sanatatii, aprecierile fiind foarte bune.

 

CONTACT:

SC Dibra Connections SRL

Sediu social: Bucuresti, sector 6, B-dul Constructorilor nr.21, sc.C, ap.51

Persoane de contact: Doina si Marius Bratu

 

Pentru comenzi precum si pentru alte informatii suplimentare ne puteti scrie pe adresa:

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

Sursa: www.sanflora.ro

 Cautare