Salak, fructul sarpelui
Salak este un fruct suculent, la fel de dulce ca mierea si acru ca ananasul.
Salak este un fruct suculent, la fel de dulce ca mierea si acru ca ananasul.
Rugaciune la sfarsit si inceput de an!
Cartofii „Bamberger Hörnla”, IGP, parte dintr-un vechi soi local, din regiunea Bamberger, Germania, cu caracteristici excelente pentru gatit, tot mai cautati pe piata.
Prin ascultare devenim ''Chipul lui Isus''. Daca nu ne smerim in fata oamenilor cum sa ne smerim in fata lui Dumnezeu?
In satul Chisoda, Timis sunt obiceiuri de Craciun de un specific aparte.
Perioada sarbatorilor de iarna este cea mai frumoasa din an. Acum, este timpul colindelor, o perioada plina de spectacol si de mister.
„Kiełbasa piaszczanska” este un carnat din carne de porc tocata in bucati mari care este conservată prin semiuscare utilizand o marinada de decoct din plante aromatice si sare gema.
Scormonitul în foc este un obicei specific Olteniei, care se practica in Ajunul Craciunului.
Placerea cea mai mare la o masa de sarbatori o ofera friptura de gasca.
Craciunul din Salzburg ofera vizitatorilor o atmosfera magica.
Sikkim, un mic stat din Himalaya, situat intre Nepal si Bhutan, a fost declarat "stat organic" in 2016.
Uraturile si colindele creaza o atmosfera optimista, prin formulare de dorinti si sperante, uneori fabuloase.
Traditia gastronomica din regiunea Mugello, Italia dateaza de la inceputul Evului Mediu si se bazeaza pe ingredientele bucatariei sarace a taranilor, ceea ce necesita alimente proaspete si sezoniere.
O reteta din bucataria franceza care merita incercata este ''Truite aux amandes'':
Bucataria sanatoasa va propune o reteta de drob cu nuci:
Sfantul Ignatie Teoforul („purtătorul de Dumnezeu”) a fost unul dintre ucenicii Sfantului Apostol si Evanghelist Ioan si este praznuit de catre Biserica Ortodoxa la 20 decembrie.
Ziua de 13 Decembrie este una dintre cele mai indragite date in cultura Scandinava, cand suedezii o sarbatoresc cu multa bucurie si entuziasm pe Sfanta Lucia.
Nivelul pH-ului sanguin trebuie sa aiba valori intre 7,35-7,45 – usor alcalin, iar cel mai bun mod de a mentine acest nivel constant este printr-o alimentatie alcalina.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev