Un nepot de taran in Biroul National PLUS

In ziua de 26 ianuarie 2019, Partidul PLUS a ales la Bucuresti, in Biroul National, din cadrul Conventiei Nationale, pe George Catean, pentru a se ocupa de sectorul rural.

George Catean, are 32 ani, este dintr-un sat de langa Brasov si de profestie specialist in marketing. A debutat ca nepot de cioban la stana, ca fermier alaturi de parinti, ca antreprenor alaturi de frati, ca ONG-ist alaturi de cunoscuti si profesionisti. Principiile care stau la baza viziunii sale sunt: dezvoltarea durabila, agricultura integrata, hrana de calitate, redobandirea increderii si a valorilor locale, tranzitia intre generatii, respectul fata de natura.

Ferma de animale a celor trei frati Catean este formata din 100 de vaci, 1.000 de oi si 11 cai de rasa. Ferma Catean detine o pensiune turistica cu specific transilvanean si un magazin de ferma, in Brasov, unde vinde produsele de lapte si carne atestat traditional. In cadrul proiectului Transhumanta 2013, George, alaturi de alti 5 ciobani, imbracati in straie traditionale, au parcurs un traseu agroturist de 1.400 km, de la Brasov pana in Polonia. De asemenea este asociat in curentului Slow Food, pentru a-si promova produsele locale la nivel international.

Mai mult >>

 


Cautare