Bleu des Causses
„Bleu des Causses” este o branza frantuzeasca din lapte de vaca nedegresat, cu mucegai albastru.
„Bleu des Causses” este o branza frantuzeasca din lapte de vaca nedegresat, cu mucegai albastru.
In perioada 8-9 septembrie 2018 va avea loc in Battersea Park Londra un mare festival ecologic.
In judetul Csongrad, pescarii de pe raul Tisa, obisnuiesc sa prajeasca pestii in argila.
Calendarul principalelor lucrari viticole si vinicole in luna august.
Coasta Bretaniei este o renumita regiune a Frantei cu specialitati copioase din carne de porc in sos de mere sau maruntaie in cidru.
Membra a Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism Romania, doamna Elena Bozdoc, sef bucatar la restaurantul Expro Bazna, activeaza in domeniul culinar de mai bine de 20 de ani.
Volkert Engelsman, care a infiintat Eosta cu aproape 30 de ani in urma este unul dintre cei mai importanti comercianti europeni de fructe si legume ecologice.
Denumirea „Prazska sunka” este utilizata din anii 1860 pentru a desemna unul dintre cele mai renumite produse alimentare originare din Praga.
Dusseldorf, al patrulea in lume la capitolul putere financiara si calitatea vietii, este un oras cu numeroase festivaluri si targuri traditionale.
Cel mai de pret odor al Schitului Prodromu este Sfanta Icoana a Maicii Domnului Prodromita, a carei praznuire se face pe 12 iulie.
Crama Viisoara este situata in comuna Cobadin, judetul Constanta.
Raportul "Sectorul ecologic in Spania 2018" reuneste cele mai recente informatii despre agricultura ecologica spaniola.
Salamul traditional "de la Salas", este un produs traditional din Nadlac, judetul Arad.
Judetul Iaşi este pe primul loc in regiunea Moldovei in turismul viticol unde exista mai multe crame pentru degustari de vin.
Caracterul specific al produsului „Traditionally Farmed Gloucestershire Old Spots Pork” este rezultatul rasei traditionale neameliorate si al metodei traditionale de crestere.
Taormina este un orasel turistic de pe coasta de est a Siciliei, Italia, situat intre Messina si Catania.
Un festival annual de vinuri si gastromie are loc in Pays Saint-Pourcinois, Franta in perioada 9-19 august 2018.
Stafidele sunt considerate cele mai sanatoase fructe uscate.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev