Verdino, o alternativa la carnea tocata, proaspata

Salconserv Food, detinuta de oamenii de afaceri Raul Ciurtin si Eberhart Raducanu, lanseaza un nou produs: Tocata buna din plante Verdino.

Pentru productia ei se folosesc ulei de cocos in loc de slanina si proteina de mazare in loc de carne. Produsul are consistenta si aspectul carnii tocate de porc si este foarte versatil. De la ciorba de perișoare, ardei umpluti, sos Bolognese, musaca si pana la sarmale sau chiftele, orice fel de mancare devine foarte gustos si usor de preparat. Tocata Verdino nu contine colesterol, antibiotice, soia si nici organisme modificate genetic. Totodata, reprezinta o sursa de proteine si este colorata natural, cu pudra de sfecla rosie. Produsul completeaza sortimentatia Verdino ultra-fresh, alaturi de burger, mici st mici picanti.

Salconserv Food devine primul si singurul producator roman care ofera o alternativa la carnea tocata, proaspat. Compania Salconserv Food a inceput productia la sfarsitul anului 2018, incheind 2019 cu o cifra de afaceri de 8,3 milioane de lei si 80 de angajati si estimeaza o crestere de pana la 12,2 milioane de lei în 2020. Verdino este brand romanesc, produs la Medias de compania Salconserv Food si reprezinta viitorul, fiind o mancare cu impact zero asupra planetei. Produsele Verdino se gasesc in marile retele comerciale - Cora, Auchan, Carrefour, Kaufland si Rewe -, dar compania livreaza si prin propria platforma online.

Tocata bună din plante Verdino poate fi achizitionata aici >>

 

 


Cautare