Suc de mere MERITABIO 100% ECOLOGIC

Sucul de mere Merita Bio este un produs ecologic, extras in intregime din mere crescute in livada inregistrata in agricultura ecologica.

Sucul Merita Bio nu contine conservanti, este extras integral din fructe, nefiltrat si pasteurizat! Merita Bio are o perioada de valabilitate crescuta, de 1 an de la îmbuteliere si 30 de zile de la deschidere, datorita ambalajului aseptic Bag-in-Box. Gustul este deosebit, dulce-acrisor, potrivit pentru orice moment al zilei. Sucul Merita Bio, care nu vede nici urma de zahar, conservanti, arome ori apa, se gaseste in numeroase magazine din Oradea si, incet-incet, oamenii ii prind gustul.

Livada Merita Bio este o livada unica si deosebita formata din soiuri de mar deosebite prin toate proprietatile lor. Merii sunt mai rezistenti la boli si daunatori, sunt mai productivi iar merele sunt mai zemoase si mai acidulate fata de soiurile cunoscute. Aceste soiuri au fost special create pentru productia sucului de mar natural si ecologic, ele avand următoarele denumiri: Remo, Rebela, Freedom, Reglindis, Rewena, Pinova, Florina și Relinda. Livada este de tip semi-intensiv avand doi metri distanta intre meri pe rand si cinci metri intre randuri si se frezeaza de cate ori este nevoie. Intretinerea livezii se face prin respectarea stricta a normelor pentru agricultura ecologica. Livada de la Livada de la Cheresig, judetul Bihor se intinde pe 20 de hectare si este certificata ecologic de Ecoinspect, organismul romanesc care garanteaza ca fiecare mar din livada este 100% natural. De altfel, aici se foloseste doar gunoi de grajd, dolomita si insecticide facute din extract de plante.

OFERTA >>

 


Cautare