Pe rafturile virtuale ale magazinului Livada cu Ceai puteti gasi infuzii de ceai si legume, care se mananca dupa infuzare si ne asigura aportul atat de necesar de substante benefice.
Acest amestec contine ceai verde (42%), spanac (11%), bucati de ghimbir, fulgi de morcov si varza, coaja de lamaie, brocoli si anason. Toate plantele provin din recolte certificate organic. Infuzia are un gust vegetal proaspat, ce aminteste de o salata de cruditati, dar si subtile note fructate. Spancul, o leguma bogata in potasiu, acid folic si antioxidanti, este considerat printre cele mai eficiente alimente ce sustin un tract digestiv sanatos. El are de asemenea un rol benefic in reducerea tensiunii arteriale, intarirea oaselor si dintilor, reducerea inflamatiilor si protejarea pielii de efectele nocive ale radiatiilor ultraviolete. Preparare: pentru fiecare 1 L de infuzie se pune aproximativ 1 lingura de mix, in apa la 90-100ºC si se lasa la infuzat 5-8 minute. Dupa infuzare, se consuma legumele in salata sau ca atare...
Ceaiul a ocupat de-a lungul secolelor un loc aparte in viata oamenilor. In afara de beneficiile arhicunoscute asupra sanatatii si de gustul minunat, ceaiul este expresia unui stil de viata. Livada cu ceai, situat in Centrul Comercial Baneasa, 42D, etaj 2, Bucuresti, si-a propus sa aduca in acelasi loc toate elementele acestui stil de viata pentru iubitorii lui si pentru cei interesati sa cunoasca aceasta experienta completa si unica.