Gofrele Mariansko Lazenske oplatky
Gofrele „Mariansko Lazenske oplatky”, IGP Cehia, sunt formate din doua discuri fine, intre care se afla un strat de umplutura.
Gofrele „Mariansko Lazenske oplatky”, IGP Cehia, sunt formate din doua discuri fine, intre care se afla un strat de umplutura.
Uleiul de masline Hania Kritis este cea mai buna calitate.
Orezul „Lezirias Ribatejanas” IGP, Portugalia, este un orez cremos cu o aroma catifelata.
Apa minerala "Stein Sieker Mineralwasser".
Trebonsky kapr, IGP, Cehia, este un peste proaspat ce apartine speciei „crapul comun“.
Smantana groasa si galbena este o crema facuta prin incalzirea laptelui de vaca.
Rahatul Loukoumi Geroskipou, IGP, Cipru, este un tip de produs de cofetarie al carui principal ingredient este zaharul.
Specificitatea berii „Ceske pivo” este conferita de materiile prime utilizate, know-how-ul format in industria berii, si procedeele speciale de fabricare a berii.
Marca Zatecki Chmel, DOP, Cehia, poate fi utilizata numai pentru hameiul bine aroma din varietatea Saaz cultivata in regiunea Zatec (Saaz).
Arbroath Smokies este numele dat pestelui afumat, din localitatea Arbroath.
Chimionul „CESKY KMIN” este un produs traditional (DOP) din Republica Ceha
Szegedi szalami” sau „Szegedi teliszalami” DOP, Ungaria, reprezinta un produs obtinut din carne si grasime de porc in proportii egale.
Sunca (Presuntos sau paletas), IGP, Portugalia este obtinuta, din pulpe si spete de porcine din rasa alentejana.
Denumirea „czworniak” se refera in mod direct la compozitia si modul de obtinere a bauturii „czworniak” STG, Polonia, si anume o parte miere la trei parti apa.
Termenul de „Maca da Beira Alta” se refera la soiurile de mar Malus domestica Bokh, cultivate traditional in aceasta zona, cu pulpa foarte consistenta si care se conserva foarte bine.
„Slovensky ostiepok” IGP, Slovacia, este o branza semi-grasa cu consistenta semi-tare.
„Brussels grondwitloof” IGP, Belgia, denumeste culturile de cicoare obtinute prin fortarea radacinilor de Chicorium intybus L., var. foliosum Hegi.
Descrierea produsului traditional "Hreanul de Stiria" (IGP) din Austria.
Kainuun ronttonen IGP, Finlanda, este o tarta mica si rotunda, cu blat crocant din faina de secara, umpluta cu piure de cartofi, faina de secara si merisoare.
Produsul traditional Carne de Bisaro Transmontano, DOP, Spania, este obtinut prin abatorizarea purceilor sau din transarea carcaselor de porc din rasa Bisaro.
„Skalicky trdelnik” IGP, este un produs de patiserie in forma de cilindru gol, cu un diametru interior de 3-5 cm si exterior de 6-10 cm.
Descrierea produsului "Gurken von der Insel Reichenau" (IGP) din tara Germania
Vafa rotunda, ANDRUTY KALISKIE, IGP, Polonia, este subtire, cu margini uniforme, usor lucioasa.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev