Pestele afumat "Arbroath Smokies" din Scotia
Arbroath Smokies este numele dat pestelui afumat, din localitatea Arbroath.
Arbroath Smokies este numele dat pestelui afumat, din localitatea Arbroath.
Descrierea produsului traditional "Hreanul de Stiria" (IGP) din Austria.
Szegedi szalami” sau „Szegedi teliszalami” DOP, Ungaria, reprezinta un produs obtinut din carne si grasime de porc in proportii egale.
Produsul traditional Carne de Bisaro Transmontano, DOP, Spania, este obtinut prin abatorizarea purceilor sau din transarea carcaselor de porc din rasa Bisaro.
Denumirea „czworniak” se refera in mod direct la compozitia si modul de obtinere a bauturii „czworniak” STG, Polonia, si anume o parte miere la trei parti apa.
Descrierea produsului "Gurken von der Insel Reichenau" (IGP) din tara Germania
„Slovensky ostiepok” IGP, Slovacia, este o branza semi-grasa cu consistenta semi-tare.
© Copyright 2023 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev