Cus cus cu carnat afumat
Mancare traditionala din Csongrad, Ungaria.
Mancare traditionala din Csongrad, Ungaria.
Reguli de alimentatie a elevilor.
Brazilia este un loc perfect pentru a face ecoturism.
Slovacii din Nadlac, Judetul Arad, pastreaza retete dupa care gateau stramosii lor.
In anul 2019 a fost desemnat cel mai bun restaurant din lume localu Mirazur din Menton, Franta.
Magiunul de prune supranumit si mierea prunelor este una dintre cele mai celebre dulceturi din Vultureni, judetul Cluj.
Ideea de a planifica holistic pasunatul a inceput in anii 1960.
In localitatea maghiara Bekes, aflata la 50 de kilometri de Romania, a fost construit un port pe raul Cris, la marginea orasului.
11 produse traditionale si montane de pastrav din Romania.
Datorita gustului sau unic, branza „Dziugas” a devenit unul dintre produsele alimentare simbolice ale Lituaniei.
Consortiul Sibiu Regiune Gastronomica Europeana si Masters of Flames Culinary Division, organizeaza, in perioada 9-11 august, in Piata Mare a Sibiului, “Gusturile Verii”.
Auvergne este o destinatie ideala pentru liniste, peisaj si mancare buna.
Gospodaria taraneasca este o structura agrara complementara dar necesara.
Doua produsele vegane Rugenwalder Muhle, complet lipsite de carne, sunt facute cu soia europeana.
Reguli privind amplasarea si constructia fantanilor.
Campingul "La Rulote" este situat in Suncuius, judetul Bihor.
Cozonacii Panemar sunt preparati dupa o reteta nemtesca originala.
O ciorba modesta si economica poate fi si borsul cu pasat.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev