Humusul, un superaliment
Humusul a fost promovat ca un superaliment, deoarece beneficiile pentru sanatate numeroase.
Humusul a fost promovat ca un superaliment, deoarece beneficiile pentru sanatate numeroase.
Una dintre comunele romaneste, unde se traieste ca in vestul Europei, este Cristian, judetul Brasov.
Supa de cus cus si cartofi din Csongrad, Ungaria.
Tectonic Sauvignon Blanc este un vin medaliat, produs de Crama Girboiu, Vrancea.
Poulet de Bresse este un renumit pui pentru carne, crescut in estul Frantei.
In nordul Romaniei, se afla Bucovina, un tinut frumos si bogat in produsele din lapte, carne, mierea de albine si multe altele.
Fermele de flori ecologice si culturile taranesti din Santa Elena, atrag zilnic sute de turisti.
Saptamana dinaintea Postului Mare este cunoscuta sub denumirea de Saptamana Alba.
Dr. Jane Goodall, cercetator, activist de mediu, ambasador al ONU a avut un discurs emotionant la targul mondial de alimente ecologice Biofach 2020.
Gradina din Curtea Scolii este un proiect de integrare si dezvoltare sociala focalizat pe gradinarit si educatie ecologica.
Este pentru prima data, cand fermierii suedezi isi prezinta produsele ecologice pe piata internationala la Targul de la BioFach 2020.
Pensiunea “Chez Marie”, Brates, Neamt promoveaza destinatia Valea Tarcaului prin ospitalitate si servicii.
Feteasca Alba este un soi de struguri traditional romanesc, cultivat in special in Moldova si Transilvania.
Mestesugari de Gusturi este un producator din Bucuresti care a primit atestat pentru sase produse traditionale din carne de porc.
Curtea, gradina si livada gospodariei individuale, fac parte dintr-un sistem natural mai extins si mai complex.
Stil rustic si elegant la pensiuna Casa Ducaru, din Moeciu de Sus (Bran), judetul Brasov.
Cabana Leghia este un complex turistic aflat la altitudinea de 567 m, in comuna Aghiresu, judetul Cluj.
Renumitul snitel vienez isi are originile la Venetia.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev