Degustari de vinuri la crama SERVE

La o oră distanță de București, veți ajunge într-o Românie pitorească, cu răsfăț de neuitat prin degustări de vin la Crama SERVE.

La crama SERVE vinurile fac posibilă călătoria în timp. Aici, somelierii, cu o experiență de peste 25 de ani în lumea viilor și a vinurilor, cunosc cele mai mari taine ale strugurilor și îi pregătesc cu suflet pentru a oferi trăiri unice. Degustați vinuri vechi sau noi, aromate, pasionale și memorabile alături de un platou cu brânzeturi și pâine uscată. În zilele călduroase puteți savura bucate delicioase la grătarul din mijlocul naturii, bineînțeles acompaniați de vinuri încântătoare. Dacă doriți un rafinament suprem pentru papilele gustative și pentru starea de bine, puteți opta pentru Pachetul Gourmet, unde cei mai iscusiți bucătari prepară diverse bunatati cu produse locale în funcție de vinurile pe care alegeți să le serviți.

Crama SERVE se află în satul Ceptura de Jos. Într-o ambianță elegantă și relaxantă, gustul și firea voastră vor fi desfătate cu unele dintre cele mai bune vinuri românești. Din 2012, găzduieste evenimente private restrânse pentru pasionații de vinuri și organizeaza degustări pentru aceștia sub cupola pavilionulu, ce dispune de o capacitate totală de 35 de persoane și acces la o curte spațioasă. Degustarile cuprind 5 sortimente din Vinul Cavalerului sau 3 sortimente din TERRA ROMANA. Cei ce își doresc mai mult de la fiecare experiență, vor aprecia cu siguranță notele de eleganță și feeria de arome dintr-o selecție rafinată. Degustarile cuprind 2 cuvee-uri alb si rosu (CUVÉE AMAURY si CUVÉE CHARLOTTE) sau 2 sortimente CUVÉE GUY DE POIX din ani diferiti.


 


Cautare