Branza „Arseniko Naxou”
„Arseniko Naxou” DOP, este o branza de masa, tare, maturata, de fabricatie artizanala, din lapte de capra si de oaie nepasteurizat produs in insula Naxos din Grecia.
„Arseniko Naxou” DOP, este o branza de masa, tare, maturata, de fabricatie artizanala, din lapte de capra si de oaie nepasteurizat produs in insula Naxos din Grecia.
Gourmeticus Academicum este un magazinul detinut de USAMV Cluj.
Cu resursele sale agricole, Romania, nu poate asigura azi, in intregime, hrana ieftina si de calitate populatie si nici un export masiv de produse agro alimentare.
In satele transilvanene, mai exista putinii crescatorii de bivoli.
Dezvoltandu-si simturile, Rebecca Blaevoet poate intelege lucrarile agricole intr-un mod diferit.
Bogatia naturii in inima orasului.
Instalatie biogaz de la Seini, Maramures, produce curentul electric pentru iluminatul public din gunoi.
A ne ruga pentru insanatosire nu este pacat. Dar trebuie sa adaugam daca voiesti, Doamne!
Aceasta supa picanta, se prepara in casa și este un remediu in combaterea virusiilor.
7 ferme ecologice din strainatate:
S.C. AVI-GIIS S.R.L., este un producator de preparate de carne si specialitati traditionale din judetul Valcea.
Sate Culturale ale Romaniei 2014-2018: Bobohalma; Piscu; Dragus; Jurilovca; Ciocanesti.
Satul Bobohalma a castigat finala competitiei “Satele culturale ale României 2018”.
„Placinta cu caprita din Herasti”, judetul Giurgiu, a primit atestatul de produs traditional.
Economia albastra reprezinta un model economic bazat pe utilizarea resurselor intr-un sistem „cascada”.
Dupa ce in 2013 a fost declarat cel mai frumos sat din Romania, Dragusul a devenin si satul cultural al Romaniei in 2016.
Piscu, judetul Ilfov a primit titlul de “Sat Cultural al Romaniei 2017”.
Practicarea agriculturii ecologice necesita din partea fermierului cunostinte privind agricultura ecologica.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev