Snitelul vienez
Renumitul snitel vienez isi are originile la Venetia.
Renumitul snitel vienez isi are originile la Venetia.
In data de 3 februarie 2020, descoperiti la Cluj-Napoca, deliciile insulei Madeira, .
Noul comisar european pentru agricultura, Janusz Wojciechowski, se straduieste sa faca agricultura ecologica.
Ciorba de porc este o mancare tipic Slovaciei, de la pomana porcului.
Pensiunea “La Moara” a fost premiata in 2019 la categoria “Traditia locala”, in cadrul concursului “Margareta de Aur”.
Rasadurile de legume se pot produce si in ladite, in cazul cand nu avem posibilitatea sa aamenajam o rasadnita.
Asociatia Nucifere Regia se intalneste periodic cu oamenii de afaceri din tara pentru a le prezenta noua investitie “Livada de nuci”.
Dieta ketogenica este o dieta in care se consuma mai multe alimente bogate in grasimi, o cantitate moderata de proteine si una foarte mica de glucide sau carbohidrati.
Cooperativa Agricola Somes Aries a luat nastere din initiativa asociatiei Crescatorilor de Taurine din Cluj -Napoca.
Unele legume se seamana direct in gradina, dar altele se cultiva prin rasad.
Reteta traditionala din localitatea Szentes, Ungaria.
Gunoiul de pasare este un ingrasamant mai bogat in substante nutritive decat gunoiul de grajd.
In registrul national al retetelor consacrate sunt inregistrate preparate de carne produse de S.C. TCE AGROSUIND S.R.L, Neamt.
Obisnuit gunoiul de grajd putrezit se aplica toamna, odata cu sapatul terenului.
Reteta traditionala din judetul Buzau, care se prepara usor si e foarte satioasa.
“Casa Cartianu”, Turcinesti, Gorj, noua agropensiune de 4 margarete, fost premiata in 2019 pentru traditia locala.
Suzanna Crampton ne ofera o privire asupra vietii ei de fermier din Irlanda, o tara cu un peisaj incarcat de istorie.
Li Ziqi este o fata frumoasa, nascuta in 1990, ce traieste intr-o regiune muntoasa si impadurita din provincia Sichuan, China.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev