Tectonic Sauvignon Blanc
Tectonic Sauvignon Blanc este un vin medaliat, produs de Crama Girboiu, Vrancea.
Tectonic Sauvignon Blanc este un vin medaliat, produs de Crama Girboiu, Vrancea.
Poulet de Bresse este un renumit pui pentru carne, crescut in estul Frantei.
In nordul Romaniei, se afla Bucovina, un tinut frumos si bogat in produsele din lapte, carne, mierea de albine si multe altele.
Fermele de flori ecologice si culturile taranesti din Santa Elena, atrag zilnic sute de turisti.
Saptamana dinaintea Postului Mare este cunoscuta sub denumirea de Saptamana Alba.
Dr. Jane Goodall, cercetator, activist de mediu, ambasador al ONU a avut un discurs emotionant la targul mondial de alimente ecologice Biofach 2020.
Gradina din Curtea Scolii este un proiect de integrare si dezvoltare sociala focalizat pe gradinarit si educatie ecologica.
Este pentru prima data, cand fermierii suedezi isi prezinta produsele ecologice pe piata internationala la Targul de la BioFach 2020.
Pensiunea “Chez Marie”, Brates, Neamt promoveaza destinatia Valea Tarcaului prin ospitalitate si servicii.
Feteasca Alba este un soi de struguri traditional romanesc, cultivat in special in Moldova si Transilvania.
Mestesugari de Gusturi este un producator din Bucuresti care a primit atestat pentru sase produse traditionale din carne de porc.
Curtea, gradina si livada gospodariei individuale, fac parte dintr-un sistem natural mai extins si mai complex.
Stil rustic si elegant la pensiuna Casa Ducaru, din Moeciu de Sus (Bran), judetul Brasov.
Cabana Leghia este un complex turistic aflat la altitudinea de 567 m, in comuna Aghiresu, judetul Cluj.
Renumitul snitel vienez isi are originile la Venetia.
In data de 3 februarie 2020, descoperiti la Cluj-Napoca, deliciile insulei Madeira, .
Noul comisar european pentru agricultura, Janusz Wojciechowski, se straduieste sa faca agricultura ecologica.
Ciorba de porc este o mancare tipic Slovaciei, de la pomana porcului.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev