Rodia cultivata in gradina

Rodiul (rodia) originar din Iran se cultiva in Asia Centrala, Georgia, Armenia, Azerbaijan si regiunea Mediteranei de cateva milenii.

Rodiul (rodia) originar din Iran se cultiva in Asia Centrala, Georgia, Armenia, Azerbaijan si regiunea Mediteranei de cateva milenii.

Trufele sunt niste ciuperci care cresc in inima padurii, la cativa zeci de centimetri sub pamant.

Se asigura finatare 100% nerambursabila in proiecte rurale nonagricole in servicii, agroturism, etc.

Legea 288/2020 modifica Ordonanta subventiilor agricole, iar prevederile ei se aplica incepand din Campania 2021 de depunere a cererilor la APIA.

Piersicile cu IGP „Pesca di Delia”, au un continut de zahar si arome distinctive care le diferentiaza de fructele de acelasi tip cultivate in alte arii de productie.

Descoperiti o reteta care prezinta gustul distinctiv al carnatilor unguresti, afumati si maturati timp de cateva saptamani in climatul local special.

„Ennstaler Steirerkas”, DOP, Austria, este o branza din lapte acru obtinuta din lapte de vaca crud sau degresat si pasteurizat.

O reteta gustoasa de scrob banatean de ficat de pui, cu ceapa, oua, etc.

Siropurile din Polovragi, judetul Gorj, sunt obtinute din catina, muguri de brad, fragi, zmeura sau mure.

Daca dorim sa salvam lumea, motto-ul pare sa fie vegan.

Este o mancare foarte simpla din zona Bordeaux, Franta.

Tinutul Calimanilor este o afacere mica, de familie, ce duce mai departe traditia zonei in producerea branzeturilor maturate.

Haricot de Castelnaudary, IGP, Franta, este o fasole alba uscata din specia Phaseolus vulgaris.

Comisia Europeana pregateste noi initiative pentru a stimula sectorul agriculturii ecologice.

Bradutul cu led poate fi folosit ca sursa de lumina pentru a crea o atmosfera calda de Craciun.

Pe rafturile virtuale ale magazinului Livada cu Ceai puteti gasi infuzii de ceai si legume, care se mananca dupa infuzare si ne asigura aportul atat de necesar de substante benefice.

Postul Craciunului este o sfintire a gandurilor, a simtirilor, a trupului si sufletului nostru.

Pampepato di Terni, IGP, Italia, este un produs de panificatie obtinut prin prelucrarea fructelor uscate, a ciocolatei, a stafidelor, a fructelor confiate, a pudrei de cacao amaruie, a mierii, a cafelei, a condimentelor si a fainii.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev