Restaurante rurale in Franta
In Franta se poate manca excelent in restaurantele traditionale situate in spatiul rural.
In Franta se poate manca excelent in restaurantele traditionale situate in spatiul rural.
Bocage reprezinta o regiune de campie, pe care sunt dispersate ferme agricole si ecosisteme naturale, avand terenurile separate prin perdelele de arbori si arbusti.
In 9 octombrie se comemoreaza intrarea in orasul Valencia a regelui Jaime I in 1238, pentru recucerirea crestina a partii din Spania, care apartinea arabilor.
Piata vinului romanesc trece prin una dintre cele mai bune perioade din ultimul deceniu.
Mancare traditionala din Csongrad, Ungaria.
Reguli de alimentatie a elevilor.
Brazilia este un loc perfect pentru a face ecoturism.
Slovacii din Nadlac, Judetul Arad, pastreaza retete dupa care gateau stramosii lor.
In anul 2019 a fost desemnat cel mai bun restaurant din lume localu Mirazur din Menton, Franta.
Magiunul de prune supranumit si mierea prunelor este una dintre cele mai celebre dulceturi din Vultureni, judetul Cluj.
Ideea de a planifica holistic pasunatul a inceput in anii 1960.
In localitatea maghiara Bekes, aflata la 50 de kilometri de Romania, a fost construit un port pe raul Cris, la marginea orasului.
11 produse traditionale si montane de pastrav din Romania.
Datorita gustului sau unic, branza „Dziugas” a devenit unul dintre produsele alimentare simbolice ale Lituaniei.
Consortiul Sibiu Regiune Gastronomica Europeana si Masters of Flames Culinary Division, organizeaza, in perioada 9-11 august, in Piata Mare a Sibiului, “Gusturile Verii”.
Auvergne este o destinatie ideala pentru liniste, peisaj si mancare buna.
Gospodaria taraneasca este o structura agrara complementara dar necesara.
Doua produsele vegane Rugenwalder Muhle, complet lipsite de carne, sunt facute cu soia europeana.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev