Bacania cu cele mai frumoase cosulete de Craciun

Coșurile cadou gourmet oferite în perioada Sărbătorilor de iarnă au devenit tot mai populare în România, dar cele mai frumoase le gasiti la bacania de pa Strada Louis Pasteur, nr. 74, din Cluj Napoca.

Cu o eleganță aparte, coșurile de Crăciun care conțin produse premium induc atmosfera festivă și transmit mesaje puternice de mulțumire, prețuire, afecțiune, bucurie, optimism, fără a fi necesare cuvinte asociate. În linie cu trendul internațional, și în România există de la an la an tot mai multe companii care oferă angajaților, colaboratorilor și partenerilor de business astfel de coșuri cadou de Crăciun. Crăciunul este o sărbătoare de familie, iar coșurile cadou sunt perfecte deoarece pot fi savurate nu doar de destinatarul pachetului, ci și de cei dragi acestuia.

În colecția 2022 de coșuri cadou de Crăciun, bacania Italo's propune coșuri gourmet pentru orice context și pentru orice buget, de la variante economy, la aranjamente premium și de lux. Cele mai multe coșuri cadou conțin băuturi alcoolice fine italiene, de prestigiu (inclusiv vin prosseco DOC autentic), precum și dulciuri festive, panettone, sau produse gourmet exclusiviste. La coșurile de Crăciun cu produse italiene, mereu calitatea este garantată la cel mai înalt nivel.

Prodotti Italiani Gourmet te ajută în alegerea cadoului perfect, fie că doreşti un coşuleț creat de ei, fie că alegi produsele ce vor fi împachetate pe loc. Deoarece bacania dispune de o gamă foarte variată de produse de calitate, va propune platourile traditionale cu branzeturi si cu preparate de carne, care va vor duce cu gândul în Italia şi va vor delecta papilele gustative cu produse de înaltă calitate, care impreuna cu vinul fac cuplu perfect.

Comanda aici >>


Cautare