Pastravaria si bacania de produse naturale Bolloga

Vasilena și Ovidiu Oltean, în 2017 au început producția de păstrăv ecologic într-o fermă din satul Bolloga, Comuna Poieni, județul Cluj, după o investiție de 700.000 de euro din fonduri europene.

In prezent se află în proces de certificare ecologica si a unei ferme de păsări crescute pe pasune. Pentru că de-a lungul timpului au cunoscut mulți producători locali care, nu pot ajunge la clientul final, membrii familiei Oltean au decis sa rezolve problema distribuției atât pentru ei, cât și pentru alții. Astfel, au investit 200.000 de euro în două băcănii din Cluj Napoca, situate in cartierele Buna Ziua si Grigorescu.

Păstrăvăria ecologică este situată în satul Bologa, la 65 de kilometri de Cluj-Napoca, pe cursul râului Henț, zona aleasă datorită calităților apei. Ferma se întinde pe o suprafață de aproape 4.000 de metri pătrați, are 15 bazine exterioare și o capacitate de producție totală de 30 de tone de pește. În băcănia Bologa, găsești cam tot ce ai nevoie pentru masa zilnică: păstrăv proaspăt și afumat, preparate derivate cum este zacusca de pește, dar și alte produse sub brandul Bologa (siropuri, murături, carne, mezeluri, lactate, brânzeturi, pâine, uleiuri presate la rece sau legume, Produsele din băcănie sunt disponibile și online.

Mai mult >>



Cautare