FARMACIA NATURII Bacau

Farmacia Naturii este o firma cunoscuta in tara prin calitatea produselor sale, dar mai ales prin calitatea consultantei in domeniul fitoterapiei romanesti.

Firma Farmacia Naturii,  detine un brevet de inventie “Perna terapeutica din plante medicinale”, este agrementata si deruleaza proiecte de cercetare atat din fonduri proprii cat si europene.

Multi oameni se afla astazi intr-o cautare disperata a vindecarii. Cei aflati in suferinte mai grele ajung sa consulte zeci de medici, se interneaza in multe spitale din tara si urmeaza diverse tratamente, insa de cele mai multe ori fara nici un rezultat. Diagnosticele puse de medici variaza de la boli comune pana la boli grave. Fiecare medic da un alt diagnostic si un alt tratament. De obicei se simte o usoara imbunatatire a starii de sanatate la inceputul tratamentului, apoi boala revine la starea initiala. Unii fac schimbari majore in viata lor, schimba serviciul sau renunta la el, dar constata ca nici aceasta schimbare nu ii ajuta sa-si revina. In disperarea lor, continua sa caute un remediu pentru boala , facand apel la practicantii medicinei alternative.

Multe boli se abat fara deosebire atat asupra credinciosilor, cat si asupra necredinciosilor atat asupra bogatilor cat si asupra saracilor. Ele variaza in gravitate. Cele mai multe boli sunt insa in mod evident cauzate de pacat, dupa cum spune BIBLIA, dar sunt si oameni care isi produc singuri boala prin modul in care traiesc Este de neimaginat cate boli ar putea fi prevenite printr-un stil de viata NORMAL (aflati ce este – normalul-, citind vietile sfintilor). Cancerul, bolile psihice, accidentele de circulatie, practic ar disparea daca s-ar renunta la droguri, tutun, alcool. Cresterea nivelului de trai transforma oamenii in gurmanzi, afectati si ei de diverse boli: hipertensiune arteriala, ateroscleroza, atac de cord, diabet, hiperuricemie (guta) si carii dentare, pentru a mentiona doar catevaFARMACIA NATURII este CONSILIERUL DUMNEAVOASTRA, a celor aflati in aceste situatii disperate dar si a celor doritori sa-si traiasca viata frumos, prevenind degradarea corpului fizic. Va ofera sfaturi utile (ECO-BIO-ORGANIC) atat pentru mentinerea sanatatii cat si remedii din natura pamantului strabun. Pentru cei atinsi deja de boala, puteti cumpara produse naturale din Magazin la preturi accesibile. Pentru cei ce vor sa inceapa o afacere in Agricultura, firma va va pune la dispozitie materiale utile. Specialistii de aici va stau la dispozitie oferindu-va CONSULTANTA GRATUITA.
Pentru informarea publicului larg, inca din 2003 a fost editata si tiparita revista Farmacia Naturii ... din tainele ei de promovare a medicinei complementare in Romania, a stilului de viata echilibrat, alimentatiei naturiste si miscarii ecologiste.

 

 


Cautare