3000 de expozanti la BIOFACH

Sunt semne excelente pentru targul comercial pentru alimentele ecologice din intreaga lume - BIOFACH, care se desfasoara in perioada 13-16 februarie 2019, in Germania.

Exista o perspectiva buna pentru industria internationala de alimente ecologice, atat in Europa cat si in intreaga lume. Pietele europene si internationale raman pe o cale de crestere. Expertii au plasat in prezent venituri globale de peste 95 miliarde USD. Europa reprezinta mai mult de 33 miliarde de euro. Piata este in crestere foarte viguroasa in multe tari europene: Germania a depasit 10 miliarde de euro, piata franceza sa dublat in cinci ani, iar Danemarca isi extinde conducerea în continuare, cu o cota de piata de 13,3% pentru alimentele ecologice, facandu-l lider ecologic în Europa.

Peste 2.900 de expozanti si mai mult de 50.000 de vizitatori sunt asteptati la Centrul Expozitional din Nurnberg. Veniturile globale pentru alimentele ecologice raman pe o cale de crestere. Vedem o crestere plina de viata in America de Nord si in Europa, dar si piata asiatica se apropie rapid de primele doua. Europa este a doua cea mai mare piata pentru produsele ecologice, dupa America de Nord, iar piata romaneasca este prezenta la targ, cu un stand national, in care expun 11 producatori si 26 de distribuitori ecologisti.

 

 


Cautare