Cea mai buna bautura ecologica 2019

La Biofach 2019, s-a decernat premiul “Cel mai bun produs nou” la categoria drinks, producatorului polonez Nutracevit, pentru sucul BIOHASKAP 100% pur organic.

BIOHASKAP este primul suc organic din afinul siberian (Lonicera caerulea), realizat in UE, de catre producatorul polonez Nutracevit. Afinul siberian a fost folosita in mod traditional de catre aborigenii japonezi Ainu ca "elixirul vieții". Afinul siberia, care se mai numeste HONEYBERRY sau HASKAP BERRY este noul SUPERFRUCT, alimentul complet, foarte bogat in agenti de intinerire si substante vindecatoare cum ar fi flavonoizii, seleniul, antocianinele! Acestea combat depresia si previn diabetul sau cancerul. Cu un continut foarte bogat in vitamine si minerale, HONEYBERRY este o adevarata minune a naturii, ce combate deprimarea.

BIOHASKAP 100% pur organic e de un real folos pentru a va crea o starea de fericire, crescand secretia de serotonina. Astfel, va schimba complet dispozitia personala, elimina oboseala sau stresul si energizeaza intregul organism. Nutracevit cultiva fructe de padure de tip haskap, ceea ce stimuleaza sinteza bogata a compusilor pro-sanatosi. Datorita cercetarilor efectuate, stiu care sunt cele mai bune soiuri, cum sa le creasca in mod optim, cand recolteaza, cum depoziteaza si proceseaza boabele de haskap intr-un mod care sa pastreze ceea ce este cel mai valoros in ele. Sucul este organic pur, presat la rece, usor pasteurizat. Nu s-au adaugat conservanti sau zahar.



 


Cautare